|
||||
|
||||
![]()
Πριν τρεις μέρες γέννησαν τα αγγελοψαράκια μου. Απομόνωσα καμιά 10ριά αυγά σε ένα ενυδρειάκι. Πιο πολύ για να πειραματιστώ και απο περιέργεια να δω αυτές τις ουρίτσες.
Τελικά σήμερα έχω 4 ουρίτσες... ![]() ![]() Το πρόβλημα είναι πως αυτή την περίοδο μου είναι αδύνατον να φτιάχνω αρτέμια και να ταΐζω.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε έτοιμη τροφή (δύο διαφορετικές θα ήταν καλύτερα) για νεογνά ωοτόκα από ένα πετ σοπ. Υπάρχουν σε υγρή και αποξηραμένη μορφή.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα νεογνά θα χρειαστούν τάισμα από την ημέρα που θα αρχίσουν να κολυμπούν. Στην φάση αυτή (περίπου επτά ημέρες από την γέννα)έχει εξανληθεί το περιεχόμενο του αμνιακού σάκου και είναι έτοιμα να δεχτούν τροφή. Φοβάμαι πως δεν θα δεχτούν έτοιμη τροφή (είχα δοκιμάσει αρχικά κι εγώ baby food της tetra, της sera καθώς και κρόκο αυγού μέχρι να εκκολαφθεί η artemia) τα δικά μου τουλάχιστον δεν έτρωγαν, τσιμπούσαν και έφτυναν. Θα σε συμβούλευα να ταίσεις από την πρώτη στιγμή artemia.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εεεε.... λεκιθικός σάκος όχι αμνιακός!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχει δοκιμάσει κανείς κατεψιγμένες τροφές; Αρτέμια δάφνια κ.τ.λ. Εγω θα δοκήμαζα!!!! Ξέρω που έχει στην Θες/νίκη .Ας μας πουν την άποψή τους και οι ποιο έμπειροι και σου στέλνω πμ
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε fry? Δεν νομίζω... λίγο αργότερα ναι.
|
|||
|
|||
![]()
Αποδεδειγμένα οι καλυτερες τροφές για νεογνά είναι οι ζωντανές. Είτε μιλάμε για αρτέμια, είτε microworms, είτε vinegar eels.
Από εκεί και πέρα, μπορείτε να δοκιμάσετε τις έτοιμες τροφές του εμπορίου (αποξηραμένες, υγρές και κατεψυγμένες) αλλά δεν πρόκειται να έχετε μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ? | poliko_selas | Δίσκοι | 7 | 21-06-08 11:35 |
Μπορώ??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-12-07 13:14 |
Τι άλλο ψάρι μπορώ να προσθέσω? | giorgaki20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-06 19:55 |
Να ταΐσω τα ψαράκια μου αχινιούς ? | nikman | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 18-08-06 03:49 |