|
|||
|
|||
![]()
παιδια γεια σασ το γκουραμι μου εχει το εξεισ προβλημα ειναι αδυναμο αδυνατο και μερικεσ φορεσ η ουρα του πηγενει προσ τα κατω σοσ ειναι το αγαπημενο μου ψαρι και δεν θελω να το χασω
![]() sos!!! |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....070#post305070...
πρεπει να μαθεις και τι παραμετρους νερου χρειαζεται και να του τις δωσεις....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως συχνα λενε και εδω μεσα..."δεν πετυχε......ΕΤΥΧΕ!!!"
|
||||
|
||||
![]()
Συμπληρωσε τη φορμα.....
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298 παντως χωρις μετρησεις δεν μπορει να σου πει κανεις και πολλα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Mε όλα αυτά που έχεις μέσα στο ενυδρείο σου...σε λίγο καιρό...δεν θα μείνει τίποτα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εχω δει αλλες τοσες το "τον πρωτο χρονο καλα θα πηγαινουν ολα, μετα θα αρχισουν τα προβληματα"
|
||||
|
||||
![]()
Μου θυμίζεις ένα κύριο που έκανε ενα μεγάααλο ενυδρείο με καρχαρίες και έβαλε δύο,αφου έστρωσε το ενυδρείο και μπήκαν μέσα τα ψάρια και ολα πηγαιναν καλά και την φροντίδα για τους πρώτους 3,4 μήνες την είχε το κατάστημα ,μετα απο λίγο καιρό εμφανίζεται πανικόβλητος στο μαγαζί να λέει ,ελάτε να σώσετε τα ψάρια κάτ δεν ι πάει καλά .Εγινε η κλασσικη ερώτηση έκανες τίποτε περίεργο,απάντηση ΟΧΙ,για να μην πολυλογο,ο τύπος με διάφορες ενέργειες που έκανε τίναξε την βιολογία του ενυδρείου στον αέρα και όλες οι μετρήσεις του ήταν λάθος και τα ψάρια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εκανα μετρησεισ με τα τεστ τησ sera ολα πανε ρολοι ALLA ΤΟ ΨΑΡΙ ΤΙ ΕΧΕΙ??? ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Gourami | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 21-03-08 13:38 |
gourami | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-04-07 21:47 |
Pearl Gourami | drakoulis | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 11 | 24-01-06 10:07 |
gourami vs corydoras | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-10-05 12:42 |
Αρρωστο gourami | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:30 |