|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια!!!
στο 100λιτρο που εχω τα ψαρια μου ειναι τα εξεις ενα κοπαδι νεον ενα κοπαδι αρλεκινουσ 2 γαριδεσ αμανο τον γλυφτη μου και εναν μονομαχο. Μπορω να βαλω ενα κοπαδι με buenos aires tetra? η θα εχω προβληματα? |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχην δεν μας λες απο ποσα ψαρια αποτελειτε καθε κοπαδι και δευτερον ο μονομαχος πρεπει να απομακρυνθει σε ενα αλλο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.thetropicaltank.co.uk/Fishindx/tet-bair.htm
Θα έλεγα να μην τα βάλεις γιατί είναι λίγο φασαριόζοι,και όπως λέει και ο Μπάμπης τα κοπάδια πόσο μεγάλα είναι?και πιστεύω πως τα Τέτρα δείχνουν πιο ωραία αν έχουμε ένα κοπάδι ενός είδους στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τον μονομαχο? αφου δεν εχουν κανενα προβλημα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μονομαχοι ειναι ψαρακια που ζουν μονα τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφοριακα, τα buenos ειναι φυτοφαγα.
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ειδα και δεν θα βαλω τελικα! σας ευχαριστω για τις πληροφοριες!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζηλέψτε τον ή κράξτε τον... | JimiDS | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-02-08 02:41 |
Ερώτηση για συνδιασμο ψαριών... | AXEL | Malawi | 9 | 25-08-07 10:34 |
Μπορω και εγω ? | Tricky | Malawi | 9 | 13-06-05 15:13 |
Αποριες για συνδιασμο με λαμπες. | SpyNet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 16-12-04 13:06 |