|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα παιδιά μόλις μπήκα σπίτι...απο διακοπές...!
Το πρόβλημα μου είναι οτι θέλω να λείψω για 4-5 μέρες ακόμα και η μπουκάλα του διοξειδίου δείχνει πίεση 25 - 24 bar. Πρέπει να πάω να την γεμίσω ή να περιμένω να τελειώσει? Θα αντέξει τις επόμενες μέρες? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτή την πίεση ίσως δεν αντέξει.
|
||||
|
||||
![]()
η δικη μου εκανε 3 μερες να πεσει απο τα 55 μπαρ στο 0..και στο 0 εμεινε αλλες 3 μερες μεχρι να εξαντληθει..
φυσικα εξαρταται και απο τον τροπο πουτη διαχειριζεσαι...τη δουλευα με 24/7 120 φυσ/λεπτο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Πρέπει να είναι mantis shrimp | nikman | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 23 | 18-09-07 16:13 |
Εδώ πρέπει να συστηθώ!!! | in the pond | Χρυσόψαρα | 12 | 29-05-07 08:33 |
Την εκανα την μα****α μου. | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 23-05-07 16:21 |