|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας ,εχω ενα ζευγαρι σκαλαρια σε ενα 100 λιτρο και απο τη περασμενη Τεταρτη εχουν γεννησει.
Αυτη τη στιγμη εξακολουθουν να υπαρχουν περιπου 100 μικρα που οι γονεις τα κρατανε με νυχια και με δοντια εχοντας εκτοπισει σε 10 τ εκ 5 ροδοστομους. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το ποτε θα αρρχισουν να κολυμπουν και αν πρεπει να τα ταισω απο αυριο με αρτεμια, και αν πιστευεται οτι θα μπορουσα να απομακρυνω τωρα τους ροδοστομους η να το αφησω για την επομενη φορα; |
|
||||
|
||||
![]()
Απομακρυνε αμεσα τους ροδοστομους.
Αρτεμια μολις τα μικρα κανουν swim up |
|
|||
|
|||
![]()
''Απομακρυνε αμεσα τους ροδοστομους''
Μηπως ξερεις και το τροπο γιατι αν βαλω αποχη μες το ενυδρειο και αρχισω το κυνηγι θα γινει χαμος. |
|
||||
|
||||
![]()
περνεις μια......τεραστιαααααα αποχη για αρχη.......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα καταφερα να τα βγαλω με αρκετα μεγαλο κοπο και μετα απο πολυ ωρα.
Αυτο ομως που με εξεπληξε ηταν οτι ειχα πολυ μεγαλη βοηθεια απο τα αγγελοψαρα, καθως οσο εγω κρατουσα την αποχη σταθερη αυτα κυνηγουσαν τους ροδοστομους και τους εστελναν κατευθειαν μεσα της. Λες και καταλαβαν οτι ο μονος τροπος να σωθουν τα μικρα τους ηταν να συνεργαστουν μαζι μου.Και να φανταστητε οτι ειναι η πρωτη τους γεννα. ![]() Τα μικρα σημερα κολυμπουν κανονικα γυρω απο τους γονεις τους και ξεκινησα ταισμα με αρτεμια. Πραγματικα το θεαμα ειναι εντυπωσιακο και ειμαι ενθουσιασμενος. ![]() Αφου να φανταστητε η γυναικα μου λεει οτι ουτε οταν γενηθηκαν τα παιδια μας δεν εκανα ετσι. ![]() Ποτε θα ηταν καλυτερα να ξεκινησω αλλαγες νερου καθως με προλαβε η γεννα και εχω να κανω 10 μερες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bravo Μπάμπη. Συγχαρητήρια. Να τα χαίρεσαι τα μικρά σου.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να σε ρωτήσω, τί συνθήκες έχεις στο ενυδρείο? ρΗ, Θερμοκρασία, ΚΗ, GH |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οσο για τις συνθηκες εδω και 10 μηνες που χρησημοποιω για τις εβδομαδιαιες αλλαγες απιονισμενο νερο μαζι με βρυσης εχω σταθερες τιμες ph:7,2 kh:3 gh:>6 NO3:10 θερμοκρασια:27 Σημερα εκανα αλλαγη νερου της ταξης του 10% για να μην εχω αποτομη μεταβολη συνθηκων και συνεχιζω το ταισμα με αρτεμια καθε 6 ωρες και απο οσο μπορω να υπολογισω δεν φαινετε να εχω απωλιες. |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε φωτό.......please
|
|||
|
|||
![]()
"Βάλε φωτό.......please"
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παίχτη. Παρακαλώ να ενημερωνόμαστε με φωτό τακτικότατα. Τέτοια θεάματα δεν πρέπει να κρύβονται.
ΦΙΛΙΚΑ - ΜΑΚΗΣ
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες φωτο ακομα.
Υ.Γ. Συγχωρηστε μου τις παρα πολλες αλγες αλλα πως να βαλω τα χερια μου μεσα να τις απομακρυνω; |
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο θέαμα..μπράβο!! Αυτό συμβάινει αν περιποιούμαστε τα ζωντανά μας και τα φροντίζουμε...ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το δώ και στο δικό μου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες φωτο ακομα .
Τα μικρα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και συντομα θα πρεπει να μετακομισουν. http://www.facebook.com/album.php?ai...&id=1427981556 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Όμορφες στιγμες πραγματικά!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεί, πρόσεχε να μην σου "ρουφήξει" το φίλτρο τα μικρά
|
|||
|
|||
![]()
Mετα απο 1 μηνα τα μικρα δεν ειναι και τοσο μικρα.
Ειναι περιπου 1μιση ποντο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φρεσκιες φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω λογια!!!Τελειες φωτο,υπεροχες στιγμες!!!Να σου ζησουν!!!!Μηπως μπορει κανεις να μου πει πως λεγετε εκεινο το κοκκινο φυτο ???
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερός, μπράβο Μπάμπη πολύ φάση τα πιτσιρίκια σου.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κοκκινο φυτο μαλλον εννοεις την Cryptocoryne wendtii . |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι την Cryptocoryne wendtii λεω...Στην 18 δημοσιευση η πρωτη φωτο...
Ευχαριστω πολυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο να σου ζησουν
Αλλα με παραξενευει που ειπες οτι ειναι ι πρωτη γεννα Γιατι μαζι με εναν φιλο προσπαθουμε να κρατησουμε τα μικρα την 1 τα τρωγαν οι γονεις και μετα αποφασισαμε να τα μεταφερουμε τις επομενες γενες.... Και τωρα εκει που ηταν κανα 100 μεσα σε ενα βραδυ μειναν 25 και δεν βρηκαμε ουτε πτωματα ουτε τιποτα μαλλον το φιλτρο την εκανε την δουλεια Τελος παντων οι προσπαθειες συνεχιζονται αντε να τα χαιρεσε ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μενα μου φανηκε απιστευτη η στοργικοτητα των γονεων και με χαροποιησε ιδιαιτερα το γεγονος
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://s370.photobucket.com/albums/o...re%20spawning/
Ποτε πρεπει να χωριστουν οι γονεις απο τα μικρα; Δεν θα επρεπε μετα απο εναμιση μηνα να εχω νεα γεννα απο τους γονεις η δεν ειναι απολυτο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτησεις για juwel ενυδρεια | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 16-12-07 10:46 |
Ερωτησεις για Ωσμωση... | Γιώργος06 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-08-07 14:41 |
Ερωτησεις για φυτεμενο | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-05-07 16:55 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ SHELL DWELLERS | AFRIKANOFILOS | Tanganyika | 39 | 17-04-04 01:49 |