|
||||
|
||||
![]()
Σημέρα εντόπισα 4 μικρά γκαππάκια και με ενθουσίασε το θάρρος τους πήγαιναν δίπλα στα μεγάλα και τα μεγάλα μόλις τα κυνιγούσαν λιγο εξαφανιζόντουσαν σαν ''βολίδες'' πίστευω να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσω γεννήστρες κλπ. γιατί δεν θέλω να τα στρεσάρω..Πιστεύω θα είναι καλύτερα μέσα στο 60άρι αλλά θα έχω λιγότερους επιζόντες...Βλέπω και άλλες έγκυες γκαππίνες!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι γίνετε με τα ζωοτόκα που είναι μαζί μωρά κι ενήλικα. Επιβιώνουν μόνο τα πιο γρήγορα-τυχερά -έξυπνα.
Σε μικρό ενυδρείο με λίγα φυτά λιγότερες οι πιθανότητες!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχείς, εφόσον έχουν περάσει τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα δεν έχουν ανάγκη.
Από την άλλη θα πρότεινα και λίγη αρτέμια αν έχεις όρεξη.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο ειναι φουλ φυτεμένο lucy...Για αρτέμια όσο και όρεξη να έχω δεν πουλάνε εδώ ..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού σου είπε ο Μανώλης ότι πέρασσε ο κίνδυνος, μην στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρουν!
Αν θέλεις μπορείς να πεις κάποιον να σου στείλει αρτέμια. Τότε που ήρθα είπα να σου φέρω αλλά δεν ήθελες.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήθελα τότε γιατί μου είπαν πως δεν χρειαζόταν η αρτέμια και είναι περιτή για τα γκαπάκια..Αλλά δεν πειράζει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι περίμενε είναι νωρίς ακόμα, να πολλαπλασιαστούν αρκετά και μετά ταΐζεις!
|
||||
|
||||
![]()
Όντος η αρτέμια δεν είναι απαραίτητη για τα γκαπυ αλλά θα τα βοηθήσει πολύ όσον αφορά την ανάπτυξη!
Από την άλλη στις περισσότερες γέννες μου όταν είχα τα συγκεκριμένα ψάρια και εγώ μόνο τριμμένο φυλλαράκι έδινα. Κάποιες φορές που έριξα αρτέμια (συνήθως γιατί σε δίπλα ενυδρείο είχα και άλλου είδους γέννα) τα είδα να ξεπετιούνται πολύ ποιο γρήγορα μια και η αρτέμια είναι ποιο πλούσια τροφή.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σε όλες τις γένες απο Gupy που είχα έδηνα τροφή σε σκόνη της Tetra.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ, θα ψάξω να βρω και πληροφορίες για την παραγωγή αρτέμιας και θα αποφασίσω
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Φιλικά, Θοδωρής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Teo : 24-07-08 στις 20:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το οτι τρωνε ξερη τροφη (φλακς) και μεγαλωνουν τα ψαρακια δε σημαινει οτι ειναι και καλο. καλο ειναι παντα οταν μπορουμε να δωσουμε ζωντανη τροφη να την δινουμε. πολυ καλη τροφη και ευκολη να την εχεις ειναι ο γεωσκολικας, αρκη να τονπολτοποιήσεις, οταν τα ταιζω γινεται χαμος
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και πως θα βρω γεωσκόλυκες να αρχίσω να σκάβω απο τώρα??Πες μερικές πληροφορίες: πως μοιάζει το κόκκινο σκουλίκι είναι??Να το βάλω σε δοχείο με χώμα και να ταίζω γατοκροκέτες ??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα γουδι κανει σιγουρα πολυ καλη δουλεια.
Απλα εγω δεν εχω ![]() Παράθεση:
Εγω παλι μιας και μενω επαρχια εχω ενα κομματι γη κανα μετρο το κραταω παντα υγρο και θαβω μεσα διαφορα χαλασμενα φυτα φλουδες απο φρουτα κτλ και μαζευω τα μεγαλα τα μικρα τα αφηνω να μεγαλωσουν. Ναι τα κλασικα κοκκινα ειναι. Αν δεν βρεις σε κανενα μπακτσε(κηπο με ζαρζαβατικα) ισως βρεις σε μερη που εχει βρεξει και το χωμα εχει γεμισει νερο αυτα τοτε βγαινουν απο το χωμα ψαχνοντας αλλο μερος χωρις νερο (μιας και θα τα πνιξει) με υγρασια απλα. σε μπακτσεδες ειναι ποιο ευκολα να βρεις παντος. Μαζεψε οσα ποιο πολλα μπορεις και κρατα τα σε χωρο υγρο δεν ειναι αναγκη να ειναι περιφραγμενος χωρος, ετσι κι αλλιως στον υγρο χωρο θα μαζευτουν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
lucy δυστυχως αν τα ξερανω θα χασει ολα τα θρεπτικα συστατικα του και θα μεινη απλα η σκληρη "σαρκα" οι πρωτεινες θα κανουν φτερα. Μπορει να ακουγετε καπως αλλα ......... πεινανε και αυτα και τα θελουμε γερα και δυνατα τα ψαρακια μας .
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ Lucy μπορεις να τα βαλεις στο μπλεντερ αμα θες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|