|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας.
Σήμερα γύρισα από λίγες μέρες που είχα φύγει για διακοπές _ 7 για την ακρίβεια _ και βρήκα το 60Λτρ. ενυδρείο μου χωρίς τα 2 χρυσόψαρά μου. Το ένα δεν το βρήκα καθόλου και το άλλο όχι είχε απομείνει από αυτό...... Οι μετρήσεις μου είναι εντάξει δηλ. αμμωνία δεν έχει (έχω μόνιμο αμμωνία alert μέσα και τα ΝΟ2 στα 0,025. Αλλαγή νερού 1/3 έκανα πρίν φύγω, η ταίσταρα δούλευε σωστά. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα Apple snail που έχω μέσα. Είναι ένα μεγάλο, ένα σε μέγεθος μικρού φουντουκιού και 4 μέγεθος φακής ? Δηλαδή να έφαγαν όλη την τροφή ? ή φταίει η θερμοκρασία του δωματίου που είναι γύρω στου 27 - 28 ???? ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μόλυνση του νερού απο τα χέρια και το περιβάλλον. | Stathis.k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-06-08 00:19 |
Υπολογισμός του CO2 σε σχέση με το pH και την σκληρότητα του νερού | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-09-07 15:15 |
Guppy νεκρό !!! | gemini_str | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-12-04 17:47 |