|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια μπράβο Νίκο!!!
![]() Μου αρέσει αυτή η "πρασινίλα" και απο μέσα να σκάνε τα δισκόνια σου..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχεια...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Εχω και αλλες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτα ,ελπιζω να το ευχαριστηθηκατε οσο και εγω!!!! Y.Γ. Κυριε Κορακη (Raven) ελπιζω να βρηκατε την επομενη θεματολογια σας ε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nik25 : 29-06-08 στις 16:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφες εικονες.........φαινεται πως ειναι ενα υγιεστατο ενυδρειο με υγιεστατα ψαρακια........
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...μήπως έχεις πολύ φως για τα δισκοπουλά σου???
|
||||
|
||||
![]()
Το εχει για τα φυτα του
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι το έχει για τα φυτά του το κατάλαβα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Mανο ναι παραεχω φως ,αυτο ειναι σιγουρο.Ειναι ομως για τα αχορταγα φυτα μου.Το καλοκαιρι δουλευω με 320 watt λογω ζεστης και χειμωνα με 480 Watt.Ειναι ομως μονοδρομος πιστευω για ορισμενα φυτα μου.Επισης η αναπτυξη ειναι παρα πολυ ικανοποιητικη και εχω ξεχασει τι σημαινει αλγη. Καταναλωνω και πολυ CO2 ομως.Αυτα για τα φωτα.Βεβαια το θεμα ηταν οι φωτος μου αλλα δεν βαριεσαι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου - φτου !!!Πανέμορφο Νίκο (για φυτεμένο)
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο δεν υπαρχουν λογια για το ενυδρειο σου! μακαρι καποια στιγμη να σε πλησιασω εστω λιγο...!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι όπως πας η WWF, θα κηρύξει το ενυδρείο σου, προστατευόμενο χώρο της.
Μπράβο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Μα για τις φωτό δεν έχω να πω κάτι! ¶λωστε δεν χρειάζεσε άλλα κοπλιμέντα!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μάπα και οι φώτο χάλια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Oπως μας εχεις συνηθισει εξαλλου ,με την καλη κουβεντα στο στομα βρε παιδι μου... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογες οι φώτο! Να το χαίρεσαι.
Με ποιά μηχανη τραβάς;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Με Pentax K-100D |
|
||||
|
||||
![]()
καθε φορα αυτο το ενυδρειο γινεται ολλο και πιο ομορφο.
φοβερο υ.γ. νικ ευχαριστω για τα κλαδεματα...............
|
||||
|
||||
![]()
πουφ.....παλιοενυδρειο.......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και παλιοψαρα δισκοι πφφφφφφφφφφφ
![]()
Δισκοπάθεια ![]() Και άσχετος από λίμνες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis59 : 29-06-08 στις 22:31 |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλι το ενυδρειο σου....μπραβο....
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα ολα φιλε...
Συγχαρητηρια
|
||||
|
||||
![]()
To ενυδρειο ειναι πολυ ωραιο, και θελει πολλες ωρες δουλειας και αφοσιωσης πραγμα αξιεπαινο.
Χωρις να θελω ομως θα γινω λιγο κακος! Παράθεση:
![]() Τι μεγεθος εχουν οι Δισκοι σου?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πει κανείς, κουκλί !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η προσπαθεια σου ειναι πολυ καλη
νομιζω ομως οτι του λειπει μερικα κοκκινα φυτα να σπανε το πρασινο χρωμα |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!ΥΠΕΡΟΧΟ!!!ΤΕΛΕΙΟ!!δεν εχω λογια για να εκφρασω αυτην την ομορφια θα μου πεις το κολπο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ντεεεε
![]() ![]() Κανενα κοκκινακι δοκιμασε μεσα (φυτο). Πως καταφερνεις και δισκους και φυτα (σε τετοια κατασταση εννοω) δεν το πιστευω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nik25 : 16-07-08 στις 18:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|