|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω διαβάσει σε μερικά threads εδώ μέσα αλλά πουθενά δεν κατάφερα να βρω μια ουσιαστική διευκρίνηση, είμαι σίγουρος πως κάπου θα υπάρχει όμως γι'αυτό σας ζητάω να με συγχωρέσετε που δεν μπόρεσα να το βρω..
Στο Rio 125 μου σκέφτομαι να τοποθετήσω ένα εξωτερικό φίλτρο Eheim 2215 κρατώντας και το εργοστασιακό φίλτρο της Juwel γι'ακόμα καλύτερη φίλτρανση του νερού, ψάχνοντάς το όμως μέσα στο GAB είδα σε πολλά ποστς ότι καλό θα ήταν να αφαιρείται το φίλτρο του άνθρακα όταν το ενυδρείο είναι φυτεμένο που έχει σαν επακόλουθο τη χρήση λιπάσματος. Γιατί χρειάζεται να αφαιρεθεί βρε παιδιά ; Επιβάλεται ; Στο εργοστασιακό φίλτρο του ενυδρείου ποιο απ'όλα να διαλέξω για να το αντικαταστήσω αν όντως πρέπει να το αφαιρέσω αφού έχω ήδη φυτέψει μέσα ;(πχ πράσινο φίλτρο;μπλε; ) Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να το αφαιρέσω και από το Eheim 2215 αν τελικά καταλήξω να το βάλω στο ενυδρείο μου, σωστά ; ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να το βγάλω ή όχι? | πλυμμήρας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-08 12:31 |
DIY - inline φίλτρο αέρα με ενεργό άνθρακα για αεραντλία | chrisb | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 07-04-07 20:35 |
Φίλτρο ενεργού άνθρακα για πόσιμο νερό | chrisx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 17-03-07 18:13 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |