|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας Οι πρώτες βοήθειες και οι θεραπείες που θα δώσουμε στα ψάρια μας, σε ένα τόσο μεγάλο κλειστό κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ενα απο τα χρυσοψαρα που εχω μεσα στη λιμνη εχει βγαλει κατι μαυρα στιγματα γνωριζει κανεις κατι γι"αυτα?? Οπως θα δειτε τα υπολοιπα ειναι οκ. Παντως δεν φαινεται να εχει πληγες.
|
||||
|
||||
![]()
Και δεν νομίζω να είναι και κάτι σοβαρό, λεκέδες βέβαια αυτού του τύπου μπορεί να εμφανιστούν σε περίπτωση κακής διατροφής!
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε PascM, για να ειμαι ειλικρινης στην αρχη νομιζα οτι ηταν argulus αλλα μετα απο προσεχτικη παρατηριση του ψαριου διαπιστωσα οτι δεν επροκειτο για ψειρες. Οσο για την κακη διατροφη οπως λες, εδω και 2 μηνες εχω να τα ταισω, λογω χειμωνα και οταν τα ταιζα πριν δηλαδη, τα ταιζα με τροφες της sera υψηλης ποιοτητας τροφες νομιζω. Τελος παντων μακαρι να ειναι οπως τα λες και αυτο διορθωνεται αφου αρχες του Μαρτη οταν θα ψηλωσει λιγο η θερμοκρασια και θα αρχισουν να τρεφονται κανονικα. Μακαρι να ειναι αυτο το προβλημα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τώρα αυτό με την sera το είπες σε λάθος άνθρωπο αλλά το αφήνω..
Όταν μίλησα για κακή διατροφή ουσιαστικά αναφερόμουν σε έλειψη κάποιων βιταμινών! Για ψείρες από τις φωτό δεν μοιάζουν με τίποτα φυσικά εσύ που τα βλέπεις από κοντά έχεις καλύτερη εικόνα. Ξαναλέω δεν νομίζω οτι ειναι κάτι επικίνδυνο. Θα δούμε όπως λες και εσύ την άνοιξη!
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα αυτο με τη sera με εχεις βαλει σε σκεψεις παρα του οτι τις χρησιμοποιω για χρονια στο ενυδρειο χωρις κανενα προβλημα. Κατι εχετε εκει στην Ελλαδα εσεις με τη sera η μου φαινεται???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα OSI και Hikary καθώς και Tropical.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια ειναι αυτα? | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-07 11:35 |
Πολλά μαύρα στίγματα πάνω στο ψάρι (???) | manoussos | Malawi | 2 | 11-01-07 17:38 |
μαύρα στίγματα σε αφρικάνες !!! τι είναι ? | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 14-04-06 12:21 |
χρυσόψαρο με μαύρα στίγματα..τι να κάνω? | Μαρία | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-04-06 15:20 |
Μαύρα στίγματα σε cloan loach | el00140 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-01-05 20:04 |