|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο καιρό σας βλέπω όλους με τους μονομάχους σας και ζήλεψα.
Επιτέλους τα κατάφερα κι εγώ να πάρω έναν και όμορφο μάλιστα. Λοιπόν το ψάρι ονομάζεται Πέτρος όπως όλα τα αρσενικά κατοικίδια μου και βρίσκεται σε ένα 15λιτρο ενυδρείο (Τον κύβο του Nik25 τον οποί και ευχαριστώ δημόσια για την άψογη συνεργασία). Μέσα υπάρχει μία ρίζα με μία Anubia var. Nana δεμένη και μία πέτρα λευκή με μία ακόμη Anubia var. Nana και μία ρίζα Valisneria που δεν θυμάμαι κι εγώ πία είναι. Ο ψαρής είναι μέσα απο το Σάββατο το πρωί. Είναι λίγο ντροπαλός, Κατά τα άλλα είναι αρκετά ζωηρός και τρέφεται κανονικά. Είναι το 3 ενυδρείο που έχω στον χώρο της δουλειάς, να δούμε πού θα φτάσω σε λίγο δεν θα υπάρχει καθόλου διαθέσιμος χώρος!!!!! ![]() ![]() ![]() Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Με υγεία και χαρά φίλε μου, να σου ζήσει...Ωραίος ο κύβος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφος ο Πετρακης,να τον χαιρεσαι........
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο περιβαλλον για τον μονομαχο σου ! να τον χαιρεσαι !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εεεεετσι να γινόμαστε πολλοί
![]() ![]() ![]() Ωραία προσπάθεια! Μπράβο! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει, καλή συνέχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νατον χαιρεσαι!!! το σχολιο μου ειναι: "και εσυ και εγω πρεπει να μαθουμε να βγαζουμε φωτογραφιες...!!"
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τον χαίρεσε τον Πετράκι σου και καλή αρχή.Θα περημένουμε σε λίγο καιρό να μας παρουσιάσεις και τον δέυτερο
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφο , μπραβο. Τελικα κανεις δε γλιτωνει απο τους μονομαχους...
![]()
Το ''εκει'' δεν ειναι καλυτερο απο το ''εδω'' . Αν οσο βρισκεσαι ''εκει'' αποζητας το ''εδω'' , τοτε απλουστατα αποκτας ενα ακομα ''εκει'' που θα μοιαζει παντα καλυτερο απο το ''εδω'' και ουσιαστικα δεν θα βρισκεσαι πουθενα. |
|
||||
|
||||
![]()
γειαχαρανταν πετραν, και τα κουκια μπαγλαν.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει!!!
...κι όταν μάθετε πήτε μου κι εμένα, κι εγώ βγάζω κάτι μουτζούρες, μην κοιτάτε που δεν τις δημοσιεύω!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία!!!!
![]() ¶ντε και με μια Περτούλα να σου κάνουν Πετρουλάκια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τον χαιρεσαι τον μικρο Πετρακη.Ειναι κουκλος και σιγουρα ευτυχισμενος στο νεο του σπιτι.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Να' μαι κι εγώ!! Τα τελευταία νέα από το μέτωπο... | Efi | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 13-04-04 03:50 |