|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να φτιάξω ενα DIY CO2. Διάβασα το υπόμνημα! Δεν καταλαβα πως ακριβώς συνδέετε με το φίλτρο! Υπάρχει καμία φώτο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για ρίξε μια ματια...σε αυτά μήπως σε βοηθήσουν...
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/CO2.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/co2d.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/co2c.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ...!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα θα φτιάξω το DIY CO2! Το excel να το καταργήσω εντελώς?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ειναι αλήθεια, επιτελους έβαλα σε λειτουργία το DIY CO2 μου! Εγώ και οι μάγισσες της Σμύρνης τέτοια ματζούνια!!!!χαχαχα!!! Αύριο το πρωί ελπίζω να δω φουσκαλίτσες!!!
------------------------- Απο εχτές στις 7 περίπου το απόγευμα που το έβαλα μέχρι σήμερα το πρωί στις 7 δεν έχει βγάλει καθόλου φισαλίδες!!! Το μίγμα δεν έπρεπε να έχει αφρίσει? Τι δε πάει καλά? Η θερμοκρασία στο σπίτι είναι στους 19-20 βαθμούς!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 01-02-08 στις 09:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι δεν κάνεις καλά.Οταν το είχα φτιάξει εγώ μετά από μια ώρα έβγαζε φυσαλίδες.Η θερμοκρασία των είκοσι βαθμών μια χαρά είναι
|
||||
|
||||
![]()
1/4 του κουταλιου μαγια κ 3 φλυτζανια ζαχαρη κ νερο μεχρο τον ώμο του μπουκαλιου οι αναλογιες!
|
||||
|
||||
![]()
Την μαγιά την διέλυσες πρώτα?
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως χάνει από το καπάκι του μπουκαλιού;Το νερό με την ζάχαρη μήπως ήταν πολύ ζεστό;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Α καλά και εγώ περιμένω να μου πεις και οδηγιες..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τη διελυσα με νερο τη μαγια κ το ζαχαρονερο το αφησα να κρυωσει!
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως έχεις κάποια διαροή στο σημείο που συνδέεται το σωληνάκι με το καπάκι του μπουκαλιού?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν προσθεσες τη μαγιά το νερό ηταν χλιαρο ή ζεστο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρύο!!!!
------------------------- Δε νομίζω να υπάρχει διαρροή, έχουμε βάλει σιλικόνη!!!! ------------------------- Πρώτα έβαλα στο μπουκάλι τη διαλυμένη με νερό μαγια κ αμέσως μετά το κρύο ζαχαρόνερο!! Δεν ανακίνησα όμως το μπουκάλι ωστε να αναμειχθούν όλα μαζί!! Μήπως φταίει αυτό?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 01-02-08 στις 11:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
giorgiooooooooooo!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ανακίνησα όμως το μπουκάλι ωστε να αναμειχθούν όλα μαζί!! Μήπως φταίει αυτό?
Οχι.Γιατί δεν το ξαναφτιάχνεις;Το ζαχαρόνερο να είναι χλιαρό
|
||||
|
||||
![]()
Φταιει που είχε κρυώσει εντελώς το ζαχαρόνερο δηλαδή?
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν περιμένεις καμιά μέρα ακόμη να δείς τί γίνεται;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το γνωρίζω.Απλώς σου λέω τι ειχα κάνει εγώ.Είχα δύο μπουκάλια συνδεδεμένα με ταφ και μου δίνανε γύρω στις 50 φυσαλίδες το λεπτό,μετά από 2-3 ώρες.
|
||||
|
||||
![]()
Πόση μαγια είχες βάλει?
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι λιγότερο από την μέση του κουταλιού
|
||||
|
||||
![]()
Αλλου διαβάζω 1/4, αλλού 1/3 κ αλλού 1 ολόκληρο κουταλάκι του γλυκού!! Εγώ έβαλα 1/4!!!! Έβαλες κ σόδα?
|
||||
|
||||
![]()
Σόδα δεν χρειάζεται.Γιατί δεν το ξαναφτιάχνεις;Κοίτα πάλι για απώλειες με σαπουνάδα
|
||||
|
||||
![]()
Aν δεν έχει αρχίσει να βγάζει φυσαλίδες όταν πάω σπίτι θα το ξαναφτιάξω το μίγμα!! Με σαπουνάδα πώς? Μετά θα θέλει πλύσιμο όλο το σύστημα!
|
||||
|
||||
![]()
Οταν κλείσεις το μπουκάλι με το μίγμα και ενώσεις τα σωληνάκια μετά απο 1-2 ώρες θα πάρεις ένα σφουγγάρι με σαπουνάδα και θα βάλεις στις ενώσεις.Αν δεν βγάζει φουσκάλες εισαι οκ
|
||||
|
||||
![]()
Οκ!!! Ευχαριστώ!!!! Θα ενημερώσω για νεότερα....
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω ελβιρα εγω το εκανα αυτο για κανενα 4μηνο.
Απλα θα σου πω οτι πηρα μπουκαλα και ολα καλα |
|
||||
|
||||
![]()
Μπουκάλα για το ενυδρείο μου είναι toο much!! Ελπίζω να έχω καλά νέα το απόγευμα!!
|
||||
|
||||
![]()
Ε μην αρχισουμε ολοι τωρα να αγοραζουμε μπουκαλες. Ειπαμε ενταξει..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΠΑΡΧΕΙ DIY CO2 | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 23-11-07 15:10 |
Υπάρχει κίνδυνος για άλγες όταν έχουμε φως και λιπάσματα χωρίς co2? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-06-06 20:30 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |
Υπάρχει ηλεκτρονικός Tester? | MIKE | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-11-03 23:52 |