|
|||
|
|||
![]()
γεια σας! θέλω τη βοήθειά σας. έχω ένυδρείο 120 L. έχω ένα ζευγάρι gourami gold, 2 paradise (το ένα θα φύγει), 10 neon tetra, 2 perl gourami και guppy (τώρα 5). είναι φυτεμένο.από την αρχή όλα τα ψαράκια μου είναι υγειέστατα. το πρόβλημα είναι οτι μου ψοφάνε συνέχεια τα guppy. έχετε καμιά ιδέα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετρησεις αμμωνιας.αμμωνιου και νιτρικων πες μας. Και με τι μετρας. Επισης τα Paradise δεν ειναι ο ιδανικοι συγκατοικοι για τα guppy και ενα Paradise σε πληρη αναπτυξη θα μπορουσε να τα κανει και μεζε.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν προσπεράσουμε, προς το παρον, ότι διατηρείς ασυμβατα μεταξύ τους ψάρια...
πες μας, τι παρατηρείς στα γκάπι πριν πεθάνουν; έτσι ξαφνικά;;; και φυσικά, τις μετρήσεις σου... διάβασε λίγο παραπάνω για τις παραμέτρους των γκάπυ, καθώς κ των άλλων ψαριών και αποφάσισε ποια σου αρέσουν πολύ για να κρατήσεις. ![]() φιλικά,
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπακια τελος :-( | Dimi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-03-08 13:46 |
Γκαπακια μικρα | Xrysanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 16-02-08 22:57 |
γκαπακια-μεταφορα | dinos99 | Ζωοτόκα | 4 | 15-11-07 00:13 |
μικρα γκαπακια!! | dinos99 | Ζωοτόκα | 1 | 29-10-07 21:49 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |