|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Εχω ενα ενυδρειακι με 45 λιτρα καθαρα. Ολα οκ με τις μετρισεις.Οταν πηγα να βαλω ψαρακια με επεισε το παιδι του μαγαζιου να βαλω και μακαρονι στο φιλτρο για βιολογια.Του ειπα για βιολογια εχω τον βραχο αλλα επεμενε για το μακαρονι και με επεισε.Απο τοτε που τα εβαλα (πριν καμια βδομαδα) μου ανεβαδε αμωνια και no2.Το κλοουνακι πεθανε και το νταμσελακι ξεθοριασε το μπλε.Εκανα δυο αλαγες νερου μια 4 λιτρα και αλλη μια 8 λιτρα εβγαλα και το μακαρονι και δεν πεφτει.Να κανω ποιο μεγαλη αλλαγη?Το ενυδρειο τρεχει απο αρχες Μαιου.Επισεις εχω και ενα μανιταρι μεσα και ενα βραχακι με λιγα μαλακά κοραλια επανω.
www.foundoukides.gr Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 15-07-08 στις 20:18 |
|
||||
|
||||
![]()
....όταν κάτι δουλεύει δεν το πειράζουμε λένε.
Έβαλες βιολογικό υλικό ενώ στηριζόσουν μια χαρά στον βράχο! Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Από εκεί και πέρα και εφόσον δεις-ψάξεις οτι δεν υπάρχει άλλος λόγος πχ. κάποιο ψόφιο ψάρι άλλο, κάνε μια μεγαλύτερη αλλαγή και μέτρα μετά από μια ώρα πάλι. Σημ: Περίμενε και γνώμες από τους μαιτρ του θαλασσινού.
|
||||
|
||||
![]()
Το νταμσελακι δεν το βλεπω και πολυ καλα.Εχει ξεθοριασει το χρωμα του.
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή ας αφήσουμε τα πώς και γιατί!Το λάθος σου το κατάλαβες ήδη! Εγώ θα έβγαζα τα "μακαρόνια" και κάννωντας μια γενναία αλλαγή νερού θα άφηνα το σύστημα να ξαναισορροπήσει!Όταν λές "πήγα να πάρω ψαράκια" τι εννοείς? Για πόσα σκέφτεσαι γιατί το σύστημα σου είναι μικρό και δεν έχει μεγάλες αντοχές .
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφοριακα
εχω ενα εξ.φιλτρο 700λ την ωρα με αντιφωσφορο και ανθρακα, εναν κυκλοφιριτη κοραλια νανο 900λ την ωρα, εσωτ.σκιμερ και 5 κιλα ζωντανο βραχο. ------------------------- Παράθεση:
www.foundoukides.gr Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Satriani : 15-07-08 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρητικά και η κυκλοφορία (Χ20) και ο βράχος (11%) είναι μια χαρά!Αρκεί να είναι σωστά "φταγμένα"!Και όπως είπε και ο Μάνος κάτι που δουλευει απροβλημάτιστα δεν το αλλάζεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ανεβασω φοτο?
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε γιατί κάτι δεν κατάλαβα καλά!Τα ψάρια υπήρχαν ήδη μεσα όταν έβαλες το μακαρόνι ή έβαλες ταυτόχρονα και το βιολογικό υλικό και τα ψάρια?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
HELPPPPP NO2 = 10 | ΓΙΑΝΝΗΣ | Malawi | 31 | 07-01-08 14:40 |
στρωσιμο με αμωνια(βοηθεια!!!) | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-01-08 21:00 |
Στρωσιμο με αμωνια | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-12-07 00:32 |
ανεβασμενη αμωνια | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-12-07 15:21 |
αμωνια | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 18:58 |