|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας πολύ καλά παιδιά!
Με χαρά έψαχνα στο Internet όλες αυτές τις ημέρες πληροφορίες σχετικά με το τι ψάρια θα πάρω, κλπ.... μέχρι που ανακάλυψα το φοβερό GAB! Ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή! Λίγη υπομονή ζητώ και βοήθεια! Με τα ενυδρεία έως τώρα είχα τη σχέση που έχει κάθε παιδί σε κάποια φάση της ζωής του. Δηλ παίρνω ένα μπολ, βάζω 2 χρυσόψαρα και κάθε τρεις και λίγο σαπουνίζω την πράσινη γλύτζα που βγαίνει γιατί θα σκοτώσει τα ψαράκια μου! Κάπως έτσι προσέγγισα και αυτή τη φορά το θέμα, μέχρι που ανακάλυψα το GAB ![]() ![]() Έχει φίλτρο, θερμόμετρο και αεραντλία νομίζω - Λεπτομέρειες θα ξέρω όταν το πάρω. Θα χρειαστεί κάποια αλλαγή σε αυτά; Διάβασα τα πολύ διαφωτιστικό άρθρο για το στρώσιμο, καθώς και την πορεία του φίλου Nounoukos. Παρόλ' αυτά έχω ακόμη μερικές απορίες: 1. Πρώτα πρέπει να επιλέξω τα ψάρια και μετά φυτά,άμμο+υπόστρωμα ή το αντίστροφο; 2. Όταν θα αρχίσω να στρώνω το ενυδρείο με αμμωνία πρέπει να έχω βάλει ήδη τα φυτά; Επιταχύνεται έτσι το στρώσιμο; 3. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή των ψαριών. Θα ήθελα να έχω κανα δύο κοπαδάκια με neon / καρδινάλιους, γλύφτη, γατόψαρο και κανα δύο ζευγάρια από μεγαλύτερα ψάρια. Αρχικά μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα είδη; Πόσα ψάρια μπορώ να βάλω σε ένα 100άρι ενυδρείο για να είναι φυσιολογικές οι συνθήκες διαβίωσης; Από μεγάλα ψάρια ποια είδη μπορούν να συμβιώσουν με τα παραπάνω; (Τα δολάρια κάνουν?) 4. Αφού πάνω-κάτω έχω κατασταλάξει στα είδη των ψαριών (εκτός από τα μεγάλα που περιμένω τη γνώμη σας) τι φυτά θα μπορούσα να βάλω (για αρχάριους εννοείται). Θα ήταν καλό αυτά να αναπτύσσονται γρήγορα ή αργά; Προς το παρόν αυτά, για να μη σας κουράσω περισσότερο. Θα επανέλθω!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |