|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Labidos VS Socolofi.
Θα μπορουσαν αυτα τα 2 ειδη να συνηπαρξουν χωρις να υβριδισουν?? Με αφορμη ενος ποστ φιλου χομπιστα που ελεγε οτι καπου εχει διαβασει οτι τα 2 αυτα ειδη μπορουν να συνηπαρξουν ανετα και χωρις να υπαρξει περιπτωση υβριδισμου μεταξυ τους, ανοιγω αυτο το θεμα το οποιο απευθυνεται σε οσους θα ηθελαν να φιλοξενησουν αυτα τα 2 ειδη μεσα στα ενυδρεια τους. Το αν θα συνηπαρξουν μεταξυ τους ειναι ενα θεμα που δεν θα ασχοληθω αλλα θα ασχοληθω με το κυριοτερο και πιο σοβαρο αυτου του υβριδισμου. Δεν ξερω που εχει διαβασει ο φιλος οτι δεν υπαρχει περιπτωση υβριδισμου (και δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω) αλλα διαφωνω καθετα! ΥΒΡΙΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΥΒΡΙΔΙΖΟΥΝ. Και αυτο που λεω δεν το εχω διαβασει καπου αλλα το εχω ζησει και δει με τα ματια μου στο δικο μου ενυδρειο οπως θα δειτε και εσεις στις πιο κατω φωτο. Και για να προλαβω το επομενο ερωτημα/απορια..... που θα ελεγε καποιος μα στο δικο μου ενυδρειο τα εχω 6 μηνες ή ενα χρονο και δεν εχει γινει τιποτα....... σας λεω οτι στο δικο μου τα ειχα 1,5 χρονο χωρις να προδικαζει οτιδηποτε. Οποτε μια καλη ημερα ειδα τη θηλυκια socolofi να ειναι μπουκωμενη. Οπως καταλαμβαινετε ο πατερας ηταν ενα labido και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπετε στις φωτο. Αστε που και τα υβριδια αρχισαν κι αυτα να γεννουν αβερτα και καπου εκει επρεπε να επεμβω.... Οι φωτο ειναι τραβηγμενες με συνηθισμενη φωτογραφικη μηχανη με φιλμ δηλαδη τις οποιες εχω εμφανισει και τις ανεβαζω αφου τις τραβηξα με ψηφιακη αυτη τη φορα για να μπορω να τις ανεβασω πιο ευκολα. Τωρα που ξαναβλεπω τις φωτο δεν ειναι ασχημο ψαρακι, ετσι?? Υ.Γ: Το υβριδιο που βλεπετε ειναι μπουκωμενο.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υβριδισμος | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-02-06 23:04 |