|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να εισάγω έναν μονομάχο σε ένα ενυδρείο για να αποφευχθεί το ich?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι ενυδρείο?
Η καλή προσαρμογή και φυσικά το ενυδρείο να έχει τις απαιτούμενες συνθήκες για τον μονομάχο!!!
|
||||
|
||||
![]()
επειδη την πατισα και εγω και ο μονομαχος μου γεμισε ικ μαλον απο τα φυτα πριν τον βαλεις μεσα ριξε λιγο φαρμακο για ικ στο ενυδρειο χωρις ανθρακα για προλυπτικους λογους.
|
||||
|
||||
![]()
Φάρμακα για προληπτικούς λογους δεν βάζουμε!
Και δεν υπάρχει ich στα φυτά!
|
||||
|
||||
![]()
πριν βαλεις ψαρακια στο ενυδρειο κατα το στρωσιμο βαζεις και αντιπαρασιτικο φαρμακο ο δικος μου μονομαχος αν χρησιμοπιουσα ακομα αλατι θα τον εχανα ας εβαζα αλατι για 15 μερες και ας ειχα την θερμοκρασια στους 32 βαθμους.το αλατι το μονο που κανει ειναι να αποκολα τα ικ μεσο τον υγρων του ψαριου αλλα δεν τα σκοτωνει και η θερμοκρασια δεν ειναι και 100% αποτελεσματικη.αναγκαστικα και εβαλα φαρμακο γνωστης εταιριας και τωρα ειναι μια χαρα και ενεργητικος ειναι και ορεξατος και την ουρα του μας διχνει με καμαρι και κυριος χωρις παρενεργειες αν ακολουθεις σωστα τις δοσολογιες.εγω παντως διαφορα γιατροσοφια δεν ξανακανω γιατι ειναι ο λογος που εχασα πολλα ψαρακια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην βάλεις ούτε αλάτια και σε καμιά περίπτωση μην βάλεις φάρμακα. Μέτρησε πρώτα το νερό σου να δεις τι γίνεται από αμμωνίες, νιτρικά κτλ και εφόσον δεις ότι όλα είναι σε καλά επίπεδα, με θερμοκρασία 26-28 βαθμούς, κλειστά φώτα και καλήηηηηη προσαρμογή ο μονομάχος σου θα ζωντανέψει και δεν πρόκειται να σου παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Ο δικός μυ ήταν σε κακά χάλια σε ένα σακουλάκι με 2ml νερό
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | galant | Bettas | 5 | 09-05-08 10:40 |
Μονόφθαλμος μονομάχος.... | Carebean pirate | Bettas | 18 | 18-09-06 19:19 |
Πεθαίνει ο Μονομάχος! | petran | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 04-10-05 14:40 |
Μονομάχος άρρωστος ή όχι? | spirosta | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 27-09-05 19:21 |
διαφορετικός μονομάχος .... | crazyio | Bettas | 5 | 26-09-05 09:14 |