|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά τις τελευταίες μέρες έχω στο ενυδρείο μου πράσσινη τριχοειδή άλγη και σε μερικά σημεία μαύρη τριχοειδή... θέλω να "μπουμπουνίσω" με CO2 αλλά πως????? έχω Ph controller αλλά μόλις αυξάνω τις φυσαλλίδες ανα λεπτό κλείνει η ηλεκτρομαγνιτική αμέσως και ανοίγει πολυ σπάνια και πολύ λίγο...το PH το έχω ρυθμισμένο στο 6,8...
το ενυδρείο είναι αυτό : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25048
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη διαχυτη CO2 "alla aquamedic" | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 25-01-09 15:07 |
Shinnersia rivularis "Mexican Oak Leaf" => Μεζε | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-02-05 17:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |