|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να αφαιρέσω κάποιες κιχλίδες malawi απο το ενυδρείο μου 450 lt χωρίς να διαλύσω το στήσιμό του,
προσπάθησα με την απόχη αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω, επίσης θέλω να πιάσω αν γίνετε όσα μικρά νεογέννητα κυκλοφορούν μέσα. Χρειάζομαι ιδέες κατασκευής παγίδας για ψάρια μεγέθους 6-7 εκ. και για τα μικρά. Προσπάθεια για τα μικρά με κομένο μπουκάλι και ανόποδα το στόμιο δυστυχώς δεν........... 4 μέρες το έχω μέσα και δεν μπήκε τίποτα μέσα παρά μόνο τα apple snails. Σε αναζήτηση για FISHTRAP βρήκα ένα πόστ του γαύρου, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες. Ευχαριστώ προκαταβολικώς.
-= Μάκης =- -= Καλαμαριά =- -= Θεσσαλονίκη =- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maax : 23-04-08 στις 20:35 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για 50λιτρα | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-04-08 22:07 |
Ιδέες για φυτά; | chemical mac | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 0 | 15-10-07 18:09 |
ιδέες για διακόσμηση | nigeron | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 11-08-06 12:54 |
Ιδέες για υπόστρωμα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:52 |
Ιδέες για 20λιτρο ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 14-12-02 05:06 |