|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΘΑ ήθελα να ρωτήσω πόσοι δίσκοι θεωρείται ότι είναι άνετοι σε 350lt?
Φυσικα με το κατάλληλο εξωτερικό φίλτρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ε.... πέντε περίπου.... και χωρίς πολλά άλλα.
Στα 350 λίτρα καθαρού νερού όμως... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί με cardinal?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ομάδα cardinal οκ!
|
||||
|
||||
![]()
Από οτί κατάλαβα από συζητήσεις στο forum τα δισκάκια χρειζονται
α/ο και CO2. Είναι λοιπόν για αρχή απολύτως απαραίτητα και τα δύο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι σκληρότητες παίζεις στην περιοχή σου? Γιατί στην Κοζάνη (Λευκόβρυση) από όπου είμαι εγώ το νερό κάνει μόνο για αφρικάνες! Αν λοιπόν η σκληρότητα του νερού του δυκτίου σου είναι πολύ υψηλή δυστυχώς τότε η Α/Ο τουλάχιστον είναι απαραίτητη.
|
||||
|
||||
![]()
Κατα τα αλλά η τύρφη ίσως να κάνει την δοθλειά για το PH?
------------------------- Χατζηγεωργιαδη γνωρίζεις στην λευκοβρηση? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη arkoujohn : 18-04-08 στις 21:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και η τυρφη κανει δουλεια αλλα παρε μια α/ο ,φθεινες ειναι και θα εισαι οκ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με την τύρφη θα πρέπει να προετοιμάζεις το νερό σε ξεχωριστό δοχείο και να φροντίζεις να έρχετε στις ίδιες ακριβώς παραμέτρους με το νερό που έχεις μέσα στο ενυδρείο και φυσικά να "φτιάξεις" με αυτή τις παραμέτρους που απαιτούνται για τα ψάρια που θέλεις να φιλοξενήσεις.
Μακροπρόθεσμα θα σε κουράσει τόσο που γρήγορα θα μεταβείς στην Α/Ο οπότε καλύτερα από την αρχή! Ναι φυσικά.
|
||||
|
||||
![]()
Η Α/Ο βοηθαει στην σκληρότητα σωστά?
Το PH όμως πως θα το κρατήσω χαμηλό? Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=arkoujohn;255808]Η Α/Ο βοηθαει στην σκληρότητα σωστά?
Το PH όμως πως θα το κρατήσω χαμηλό? Mε παροχή CO2 και φυσικά απο μπουκάλα και όχι DIY γιατί τα λίτρα είναι αρκετά. |
|
||||
|
||||
![]()
+ εναν PH controler ,ειναι απαραιτητος και σε γλυτωνει απο σκοτουρες του τυπου ph crash.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι είναι το DIY?
|
|
||||
|
||||
![]()
DIY---Do It Yourself.Οταν κατι το φτιαχνεις μονος σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
η α.ο. βγαιζει και μαλακο νερο και με χαμηλο πχα......να αγορασεις μια καλη
η τυφρη δεν κανει και πολυ δουλεια....μονο αν ειναι σε μεγαλη ποσοστητα και ετοιμαζεις το νερο καπου χωρια....αλλα θελει πολυ ποσοτητα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσα ψαρια χωρανε σε 60λιτρο | Mary-z | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 16-12-08 09:42 |
ποσα ψαρια χωρανε?? οεο? | johnpalavos | Malawi | 7 | 09-11-07 15:16 |
ποσα ψαρια χωρανε σε 15λιτρο ενυδρειο? | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-01-06 18:28 |
Πόσοι είμαστε ? | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 20 | 03-05-05 20:31 |
Πόσοι είμαστε; | sps4ever(niktso) | Παραλία - Beach Bar | 70 | 15-10-04 20:59 |