|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τον τελευταιο διμηνο ασχολουμαι μονο με αυτην.Κατα τις τοτε μετρησεις η σκληροτητα εφτανε τους 29 βαθμους.Εβγαλα τις πετρες και αρχισε να πεφτει σταδιακα μεχρι τους 21.Χαρουμενος και πεπισμενος οτι ελυσα το προβλημα δεν ξαναμετρησα μεχρι πριν απο μια εβδομαδα οπου ηταν στο 25.Ειχα κατι υποπτες πετρες των 2-4 εκατοστων τις οποιες απομακρυνα (αλλα απο τα νευρα μου δεν τις τσεκαρα πρωτα απλα τις πεταξα) αλλαξα νερο κτλ κτλ.Φτασαμε στην σημερηνη μερα που μετραω και ειναι στο 23.Εχω παρε ενα δειγμα απο το χαλικι να δω αν αυτο ειναι η αιτια (μηπως μπορει να μου κανενας ποσο καιρο να το αφησω στο κλειστο βαζο ετσι ωστε να μου δωσει αξιοπιστο αποτελεσμα).Το ενυδρειο ειναι 240 λιτρων τρεχει λιγο πανω απο 1 χρονο.Εχουν μεινει μονο τα φυτα κατι ξυλα και το χαλικι.Τα ψαρια ειναι για μαλακο εως μετριας σκληροτητας νερο.Αν δεν ειναι το χαλικι τι αλλο μπορει να ειναι.Και η πιο δυσκολη ερωτηση:Αν ειναι το χαλικι τι στο καλο κανω;Δεν νομιζω να μπορεσω να το αλλαξω.
Ολες οι υπολοιπες παραμετροι ειναι στα φυσιολογικα. Θερμοκρασια- 26 pH- 7.2 GH- 22dH KH- 9dH CO2- 18mg/l NH3-NH4- 0 mg/l NO2- 0 mg/l NO3 <50mg/l PO4 < 1mg/l Οι μετρησεις ειναι με υγρα τεστ της ΣΕΡΑ.(ξερω τις αποψεις σας αλλα τα πηρα πριν διαβασω ![]() ![]() ![]() Και το νερο του δικτυου ειναι 10 μετρημενα με τα ιδια τεστ. Εχω σκασει να βρω τον ενοχο.Και ελπιζω να ειναι οι πετρες που εβγαλα και δεν τις τσεκαρα.Καμια αλλη ιδεα; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταμπλετες για σκληροτητα | ducatisti | Malawi | 52 | 04-01-08 23:06 |
Κιχλιδες και σκληροτητα | casperon | Malawi | 7 | 13-12-07 18:34 |
σκληροτητα Αθηνας? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-08-07 15:06 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ | steady | Malawi | 18 | 15-02-07 22:44 |
ευαισθησια φυτων σε σκληροτητα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 14:17 |