|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας. Για ακόμη μία φορά θα χρειαστώ τα φώτα σας (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Είμαι κάτοχος ενός ενυδρείου 250 λίτρων, με κατοίκους 2 όσκαρ. Αυτή τη στιγμή για φωτισμό έχω 2 λάμπες 30 watt. Δεν γνωρίζω στα πόσα Kelvin. Το φως που βγάζει είναι πολύ ψυχρο. Θα ήθελα πιό ζεστο φως. Δηλαδή να κιτρινίζει κάπως. Δεν γνωρίζω αν είμαι αρκετά περιγραφικός. Σας επισυνάπτω και κάποιες φωτογραφίες με αυτό που θα επιθυμούσα.
Θα ήθελα λοιπόν να ακούσω τις προτάσεις των πιο έμπειρων για τους λαμπτήρες που θα πρέπει να αγοράσω. Συνδυασμός κλπ. ΥΓ. Δεν εχω φυτά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβουλες για φωτισμο | chris.mos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-02-08 21:25 |
ερωτηση για φωτισμο.... | aristomenis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-09-07 00:54 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |
Προταση για φωτισμο | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 24-10-06 00:12 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |