|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα στο φορουμ κ σε ολα τα παιδια.θα ηθελα καταρχην να σας πω ενα μεγαλο μπραβο για την ιστοσελιδα που εχετε φτιαξει κ κατα την γνωμη μου βοηθαει πολυ.θα ηθελα να ρωτησω κατι.εδω κ 5-6 μερες φιλοξενω 2 μικρα χρυσοψαρα μηκους περιπου 3 -4 εκατοστων σε ενα μικρο ενυδρειο 20 λιτρων περιμενοντας να αγορασω καποιο πιο μεγαλο.το φιλτρο εχει σιποραξ κ εχει στρωθει κανονικα με αμμωνια 15 μερες πριν μπουν τα ψαρια.μετρησεις κανω σχεδον καθημερινα με υγρα τεστακια σερα κ ειναι εντος επιθυμητων παραμετρων.σημερα πηρα ενα μεγαλυτερο 60 λιτρων για τους μικρους μου φιλους.θα ηθελα να μου πειτε πως θα γινει η διαδικασια μεταφορας δηλαδη θα ξαναστρωσω το μεγαλο απτην αρχη η θα μεταφερω τα υλικα του μικρου φιλτρου στο μεγαλο με μερος απτο ηδη υπαρχον νερο?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταφορα βραχου | dim orestiada | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 22-11-10 16:33 |
μεταφορα ψαριων σε καινουργιο ενυδρειο | soulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-06-09 16:02 |
μεταφορα μονομαχου απο γυαλα σε 30lit ενυδρειο | mow | Bettas | 14 | 26-11-08 17:50 |
ΜΕΤΑΦΟΡΑ OSCAR ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ | WILD_RIDER | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 07-12-07 19:32 |