|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτομαι να βαλω σε 120λ ενυδρειο 8 κιχλιδες.
1: χωρανε? 2: Ταιριαζουν μεταξυ τους? Apistogramma Borelli Apistogramma Cacatoides x 2 (θελει ζευγος λεει) Cichlasoma Meeki x 2 (θελει ζευγος λεει) Hemichromis Bimaculatus Pelviciahromis Suboccelatus x 2 (θελει ζευγος λεει) φυσικα ενημερωθηκα για μηκος που φτανουν, θερμοκρασια που θελουν, pH, gH, και το αν ειναι επιθετικα. Ολα αυτα ειναι σχεδον στα ιδια επιπεδα. Απλα θελω την γνωμη σας. Και το βασικοτερο απ'ολα, αν σαν αρχαριος θα ανταπεξελθω στις δυσκολιες. Και αν πιστευετε οχι μηπως μπορειτε να μου πειτε εναν συνδιασμο απο ομορφα τροπικα ψαρια? Ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας | fantasyhus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-01-08 08:09 |
Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας | fantasyhus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-01-08 15:16 |
Θελω την γνωμη σας!!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-01-08 19:23 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
ειδη εκτροφης πειτε την γνωμη σας | fishme | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-12-04 21:25 |