|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ψάχνω για κοντρολερ μπορείτε να μου προτεινεται εναν αξιοπιστο ?
Γενικά και τι μαρκες παιζουν.... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια επιλογή είναι αυτός
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...isttype/vendor
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου εβγαλε ζημια στο ηλεκτροδιο ο συγκεκριμενος και εκεινη την περιοδο ειχαν και αλλοι προβληματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...m=180206869607
Aυτον ειχα.....Μου κρατησε......2 ολοκληρες βδομαδες !!! ![]() Τωρα ειμαι σε διαπραγματευσεις με τον πωλητη..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες σου κράτησες 2 ολόκληρες εβδομάδες?
Μήπως το πρόβλημα είναι απλά στο ηλεκτρόδιο???
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς αυτό !! Το πηρα πριν απο 2 βδομάδες, το συναρμολογησα με τη βοηθεια του Leonm, δουλευε αψογα για 2 βδομαδες με την μπουκάλα, τη μαγνητικη κτλ που ειχα παρει απο το aquaristic.net, και προχθες το πρωι εδειχνε πεχα 13...και η βαλβίδα της μπουκάλας ηταν ανοιχτή και εβγαζε co2...... υποτιθεται για να το κατεβασει....!!!!
Μετρησα το πεχα με υγρα τεστ και το βρηκα κατω απο 4 !!!!!! (εκτος χρωματικης κλιμακας...) Εβγαλα τον κοντρολερ - προσπαθησαν να ξανακαλιμπραρω αλλα ματαια.... Οπως γυρναω σιγα το διακοπτη πηδαει απο το 5 στο 13 κτλ. Τον δε αισθητηρα ειτε τον βαλω σε υγρο ειτε οχι δεν μεταβαλει καθολου την ενδειξη του κοντρολερ. Ξανακαθαρισα πολλες φορές ακομα κα με οινοπνευμα χωρις αποτελεσμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ημουν πιο τυχερος κρατησε λιγο παραπανω(περιπου 3 εβδομαδες) και εγω δεν βρηκα καθολου ακρη με τον πωλητη οποτε εμεινε στο ραφι
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο που τον πηρες εσυ ? Απο aquaristic ή απο το link που εβαλα ? Γιατι αν ειναι ετσι εχω προβλημα!!! Εχεις παρει καποιον αλλο τωρα ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph controller | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 10-10-07 21:00 |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Γνωρίζει κάποιος για αυτόν τον pH κοντρόλερ? “Reef Fanatic PH Controller “ | chris the trik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 22-01-07 19:15 |
ph controller | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-05 00:09 |
ph controller | neon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 29-11-04 16:25 |