|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Εδώ και μερικούς μήνες (3-4) έχω 2 πιράνχας, τα κλασικά με την κόκκινη κοιλιά και κόκκινα κάτω φτερά. Δεν ξέρω τι έχουν πάθει, αλλά συνέχεια είναι κάτω από το φίλτρο και φοβούνται με το παραμικρό. Για 2-3 μέρες δεν άναβα καθόλου την λάμπα, αλλά πάλι τίποτα... Τί μπορεί να φταίει;
|
||||
|
||||
![]()
Τα πιράνχα που έχεις (red belly) είναι κοπαδόψαρα. Για να δείξουν την πραγματική τους συμπεριφορά χρειάζονται να είναι σε κοπάδι 4+ και θέλουν 70 λίτρα ανά ψάρι. Κάτω από το φίλτρο κάθονται γιατί φοβούνται ή γιατί είναι στρεσαριμένα ή και για τους δύο λόγους. Σε πόσα λίτρα τα έχεις?. Έχεις ξύλα και κρυψόνες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα έχω σε 60 λίτρα, αλλά έχω σκοπό να τα δώσω... Απλά ρώτησα για να ξέρω... Έχω κρυψώνες...
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο είναι το μέγεθος τους? Αν τα έχεις σε τόσο λίγα λίτρα 3-4 μήνες είσαι τυχερός που δεν είχες κανιβαλισμούς. Δυστηχώς πρέπει να τα αποχωριστείς για το καλό τους. Και είναι τόσο απίθανα ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι γύρω στα 10 εκατοστά! Θα τα αποχωριστώ... Δεν πειράζει! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
|
||||
|
||||
![]()
ισως χαρακτηριστω υπερβολικος αλλα η εμπειρια μου ειναι εξης...πριν 13 νομιζω χρονια ειδα για πρωτη φορα red belly στην αλεξ-πολη...ηταν 2 μονο και τα πηρα.....τα εβαλα σε 80 λιτρα που φτιαξαμε με τον αδερφο μου γιαυτο το λογο....ηταν 4 εκατοστα περιπου...αν και μου ειπαν να τα δινω κοτοπουλο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα πιρανια ειναι απο τα πιο ενδιαφερονται ψαρια και το λεω απο την εμπειρια μου..
δεν ειναι καθολου κοτες... ή μαλλον να το πω καλυτερα ειναι οσο κοτες ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ γιαυτο το μονο που θα μπορουσα να συμβουλεψω καποιον που παιρνει ενα πιρανχας ειναι να του δωσει το σεβασμο που του αξιζει.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρήση οζον "ας πούμε" diffusor | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-11-07 10:33 |
Μετάφραση από Πολωνικό άρθρο "Πιράνχα ελεύθερα σε ποτάμι" | Makis M | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 24-08-06 23:49 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |