|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για σας παιδια,
Τι τιμές παίζουν με τους αγριους δίσκους; Έχω στήλη email στο Amazon Exotic Import για τιμή για δίσκο Alenquer Curipera και μου είπε 369 Euro. Μου κόπηκαν τα πόδια. Μήπως διάλεξα από το πιο ακριβό είδος; ξέρετε ποσα πάνε περίπου τα αλλα ήδη. Δυστυχώς εδώ στην κύπρο δεν βρίσκεις πουθενά αγριους δίσκους. |
|
||||
|
||||
![]()
Στην Ελλάδα αυτό το ψάρι αν είναι καλό 550-600
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εγγυησεις υπαρχουν να το παραλαβει καποιος ζωντανο και υγειες?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μαγαζί που το αγοράζεις 550 -600 ευρώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι Heckel πόσο κάνουνε στην Ελλάδα;
Έτσι για σύγκριση ειδών ας πούμε.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά, πανάκριβα είναι.
Το amazon λέει ότι είναι super select 15/17cm. Από τι τιμές αρχίζουν τα αλλα ειδη άγριων δίσκων; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αναλογα μπορεί να βρεις 10cm 65€ ,μπορεί 95€ αν δεν υπάρχουν πολλοί την χρονική περίοδο στην Ευρώπη και αν είναι και τίποτα blue face heckel 150€ και βάλε . Πάντως οι τιμές είναι σχετικές και μετον αριθμό των ψαριών που θες άλλο ένα κομμάτι άλλο 10 . ------------------------- Παράθεση:
![]() Αν είναι Green από Lago tefe 130-230 ανάλογα με το μέγεθος . Υπάρχει Green από άλλη περιοχή 17cm 130 ευρώ περίπου . Οι τιμές πάντα είναι ενδυκτικές με +-10% Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΧρήστοςΠ : 21-01-09 στις 14:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιμες NO3 και PO4 | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 14-01-09 11:30 |
ΤΙΜΕΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ | antonis_p | Malawi | 5 | 20-11-07 09:59 |