|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους
Μηπως γνωριζει κανεις το ονομα αυτου του ομορφου μπλε ψαριου |
|
||||
|
||||
![]()
Μου φαίνεται πως είναι Pseudotropheus zebra. Αλλά επειδή δεν είμαι κιχλιδάς ας περιμένουμε και κάποια άλλη άποψη...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι μου ειπαν αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες ασε με τοσες που ειναι
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω με τη μικρή μου πείρα θα έλεγα copadichromis azureus
|
|||
|
|||
![]()
κανει αυτο το ψαρακι με τα yellow lab.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έψαξα λίγο παραπάνω και όποιος ψάχνει βρίσκει. Βέβαια τι να βρεις μέσα στο χάος που γίνεται με τις pseudotropheus. Θόλωσε το μάτι μου από τις τόσες παραλλάγες στο μπλέ που έχει αυτό το ψάρι. Δες εδώ και αν βγάλεις άκρη πες και σε μένα.
http://www.cichlid-forum.com/profile...gory.php?cat=2 ελπίζω να δουλέψει το link γιατί πρώτη φορά ανεβάζω.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω το ιδιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι ας μην ξεχνάμε το ενδεχόμενο το όμορφο αυτό ψάρι να είναι πολλά όμορφα ψάρια μαζί(=υβριδισμός)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου μαλλον εχεις δικιο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση κιχλιδας.... | kanarini | Malawi | 6 | 30-05-08 15:47 |
βοηθεια σε αναγνωριση κιχλιδων | tzimakos | Malawi | 13 | 09-01-08 00:12 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
Aναγνωριση Κιχλιδας. | Τασος Καρβεντουζης | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 42 | 21-05-07 10:35 |
ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΚΙΧΛΙΔΑΣ [SCIANOHROMIS AHLI] | tasosbanana | Malawi | 2 | 13-12-04 15:16 |