|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο μου 120λτ ειναι ακομα υπο στρωσιμο εδω και 10 μερες πανω κατω (ριχνω καθε μερα βακτηρια). Μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα αποφασισα για αρχη να βάλω τα εξης:
|
||||
|
||||
![]()
τετρα και ζωοτοκα οχι μαζι...
η αλλιως νεον και γκαπυ οχι μαζι...λογω διαφορετικων απαιτησεων νερου. τα ζωοτοκα σκληρο nero τα νεον μαλακο...διαβασε τι νερο ακριβως θελουν στα προφιλ των ψαριων στο www.tsamisaquarium.gr
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι σιγουρος? Γιατι εδω
http://www.timstropicals.com/Compatibility λεει: The Guppy is compatible with neon tetra. Τωρα μπερδευτηκα για τα καλα! Τι ψαρακια προτεινεις με γκαπυ? Τα γκουραμι ταιριαζουν?
|
||||
|
||||
![]()
λεει: The Guppy is compatible with neon tetra.
Τωρα μπερδευτηκα για τα καλα! Τι ψαρακια προτεινεις με γκαπυ? Τα γκουραμι ταιριαζουν?[/quote] η σελιδα δε μου ανοιγει.. ισως εννοει οτι τα 2 ειδη δεν ειναι εχθρικα μεταξυ τους...η οτι σε ενα ενυδρειο με νερο καπου αναμεσα στα 2 ειδη να μπορουν να συνυπαρχουν...αλλα αν θελεις ψαρακια υγειη και χαρουμενα τοτε πρεπει να διαλεξεις ενα απο τα 2 ειδη και να τους δωσεις το νερο που χρειαζονται... γκουραμις με γκαπυ δε θα εβαζα.... αφου θες συνδυασμο με γκαπυ καλο ειναι να εχεις διαφορα ζωοτοκα μαζι οπως μολλυ και πλατυ γιατι εχουν τις ιδιες αναγκες..τουλαχιστον στο νερο.. και ειναι πολυ ομορφα ψαρακια!!
|
||||
|
||||
![]()
Το http://www.timstropicals.com/Compatibility ξεχνα το.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βοηθεια!!
δολαριο, γατοψαρο, νεον και πλεκο μπαινουν μαζι?
|
||||
|
||||
![]()
ΌΧΙ...
|
||||
|
||||
![]()
??????? βοηθεια τα εχω μπερδεψει τελειως!!!
θα παρω απο ενα φιλο δολαριο και γατοψαρα, με τη μπορω να τα συνδυασω??
|
|||
|
|||
![]()
Με μεγαλύτερο ενυδρείο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω απογοητευτει. Το ενυδρειο ειναι ετοιμο, στρωμενο εκτος απο το ph που με ανησυχει λιγο, ειναι γυρω στο 7,6 (με JBL easy test 5 in 1), μηπως πρεπει να το κατεβασω?Ποσο περιπου και πως?
Τα υπολοιπα ειναι στο περιπου (ξερω οτι τα στικς δεν εχουν μεγαλη ακριβεια): GH=7, KH=6, NO2=0, NO3=0 1.sae, gourami, botia sidthimunki ταιριαzουν? ή 2.μελανοταινια με νεον και sae? ------------------------- 1 ζευγαρι M.ramirezi 10 neon tetra 1 ancistrus ή pleco ή 5-6 sae 5-6 corydoras Αυτα ταιριαζουν? Αν οχι ποια να αφαιρεσω? (120λτ)
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olshka : 25-02-08 στις 14:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλιως 5-6 μελανοταινιες praecox με cory η με ancistrus ΜΗΝ βαλεις οποιονδηποτε κοινο πλεκο γινονται θηρια...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταιριαζουν??? | kourba | Δίσκοι | 8 | 11-01-08 16:40 |
Ταιριαζουν; | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 29-12-06 20:00 |
Ταιριαζουν???? | petros | Malawi | 2 | 04-01-06 16:19 |
Μηπως δεν ταιριαζουν? | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:56 |