|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Σε νέο ενυδρείο 100λτ περίπου καθαρά, έχω 2 σκαλάρια, 3 ξιφοφόρους, έναν peckoltia και θα βάλω και 6 cory panda. Δώστε μου καμμία γνώμη για 2-3 ψάρια ακόμη που να είναι συμβατά με τα παραπάνω (εκτός εάν είναι ήδη πολλά - αν και δεν νομίζω). Guppy μπορώ να βάλω ή θα έχουν πρόβλημα με τα σκαλάρια όταν αυτά μεγαλώσουν; Να ενημερώσω ότι έχω και 5 serpae τα οποία μου τα χάρισαν, αλλά τα απομόνωσα επειδή κυνηγούσαν τα υπόλοιπα. Όποιος ενδιαφέρεται τα χαρίζω. Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 120 λτ κοινωνικό ζητά γνώμες | bessy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-12-07 11:12 |
Μερικές γνώμες για ψάρια | Faerel Nedielei | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-05-07 14:17 |
Γνώμες για φωτισμό Τ5 | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-06 00:38 |
Polypterus senegalus σε κοινωνικό? | Strahos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 16-11-05 09:53 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |