|
|
||||
|
||||
![]()
στο ενυδρειο μου 30Λ. που ειναι ο πλεκο οταν βάζω τροφή δεν την πλησιάζει καθόλου,πανε τα αλλα ψάρια και την τρώνε
![]() η τροφή ειναι η ''Tetra plecomin'' έχει κανείς ιδέα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μισή ταμπλέτα αργά όταν σβήσουν τα φώτα και θα δεις.
Παρεπιμπτόντως, σε 30 λίτρα πλέκο αλλά και άλλα ψάρια παρέα σαν λίγο συνωστισμό θα έχεις πολύ σύντομα. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση το ενυδρείο ειναι με 2 πλατυ 2αρλεκίνοι και 2 glowlight και τον πλέκο
για συνωστισμό δεν νομίζω εφόσον τα ψαρακια ειναι μικρά. αν κάνω λάθος διορθώστε με ααα και τον πλέκο τον έχω για λιγο διοτι γέμισα με καφέ άλγη |
|
|||
|
|||
![]()
Ο pleco από μόνος του σε 30λίτρα είναι συνωστισμός!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καφέ άλγη σε καινούργιο ενυδρείο είναι σχετικά σύνηθες, εξαρτάται και από το φωτισμό βέβαια. Μην περιμένεις πάντως να σου λύσει ο pleco το πρόβλημα. Μάλλον σου δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα σαλιγκάρι ίσως για την άλγη και ο pleco ευτυχισμένος κάπου αλλού;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν ο πλέκο...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτύνει την τροφή! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-02-08 20:56 |
την βοηθεια σας με την olympus | octania246 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 12-12-07 12:50 |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
Πρόβλημα με θερμοστάτη; | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 31-01-06 23:06 |