|
||||
|
||||
![]()
Σε ενα 55λιτ εχω εδω και καιρο ενα ζευγαρι KRIBS.Εδω και δυο μερες καθονται πισω απο ενα ξυλο που ειναι μες στο ενυδρειο και ειναι διπλα διπλα.το ενυδρειο εχει μεσα και δυο μωρα πλατυ 2 εκ τα οποια ενω πλησιαζουν δεν τα πειραζουν.ειναι ενδειξη ζευγαρωματος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως ναι!
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο εχει και κατοικους σαλιγκαρια κωνοειδη(αυτα που την ημερα κρυβονται).ΕΑΝ γεννησουν τα ψαρια τα αυγα κινδυνευουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω και εγω σαλιγκαρια στο ενυδρειο ...ομως οχι πολλα ουτε μεγαλα (αν δω κανενα μεγαλο το απομακρυνω...)...στο ενυδρειο μου τα αυγα εκκολαφθηκαν....
γεννησαν μεσα σε σπηλια...καλο θα ηταν να τους εβαζες κι εσυ και αν μπορουσες και παραπανω απο μια...
|
||||
|
||||
![]()
Είναι προστατευτικοί γονείς τα κρίμπ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι λετε? | dinos99 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 08-11-07 01:12 |
Corydoras aenaus … να πώς να σας κάνουν αυγά. | Lsourtzo | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 05-12-06 11:01 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
τι λετε? γινεται κατι? | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-09-06 12:53 |
Ηταν που λετε ένας μικρος Acanthurus Olivaceus | ahar | Reefsafe | 7 | 09-06-04 00:25 |