|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας φιλοι μου καιρο εχω να επισκευθω το site εχω μια ερωτηση να υποβαλω εχω σε ενα ενυδρειο 120 λιτρων ενα ζευγαρι cryptoheros nigrofasciatus μπορω να βαλω ακομη μερικα ψαρακια του ιδιου ειδους?
|
|
|||
|
|||
![]()
Με καμία δύναμη.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω ησουν κατατοπιστικος. Αλλα γιατι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον έχεις ζευγάρι, θα μάθεις από μόνος σου την απάντηση το πολύ σε 3-4 εβδομάδες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβα λογο αναπαραγωγης.Οκ ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω μια ερωτηση!Κατανοητο οτι αν το ζευγαρι θελει να ζευγαρωσει δεν θα δεχτει αλλους εστω κ απο το ειδος του κοντα του,αλλα οταν τα εχουν στο πετ σοπ καμια 20 αρια μαζι εκει γιατι δεν γινετε σφαγη κ τυχαινει να γινονται ολα μεσα στα ενυδρεια μας???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν στοκαρεις 20 ψαρια μαζι σε ενα μικρο ενυδρειο με τις συνθηκες που επικρατουν στα μαγαζια, τα ψαρια ειναι ηδη αρκετα στρεσσαρισμενα για πολλους λογους - μεγαλος αριθμος σε λιγα λιτρα, χωρις καμμια κρυψωνα για να αισθανθουν ασφαλη (ποσο μαλλον για να επιδειξουν περιοχικη συμπεριφορα), συν το γεγονος οτι η οποια επιθετικοτητα διαχεεται σε πολλους στοχους.
Περα απο αυτα, οσο λιγοστευουν τα ψαρια, εχουν παρατηρηθει σε τετοιες κιχλιδες σε μαγαζια και επιθεσεις και σκοτωμοι και ζευγαρωματα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cryptoheros nigrofasciatus . | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 15 | 27-11-07 23:26 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ:Cryptoheros nigrofasciatus | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 02-10-07 17:41 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ :Cryptoheros nigrofasciatus | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 3 | 09-08-07 11:49 |
Αναγνώριση είδους [Cryptoheros nigrofasciatus] | gemini_str | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 11-12-04 00:31 |