|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το λιονταράκι μου που όταν μου το φέραν ήταν 5 εκατ. πριν 10 μήνες περίπου, έγινε λιοντάρι κακονικο αλλά με πρόβλημα
![]() ![]() Δεν ξέρω τι να κάνω χρειαζομαι βοήθεια . ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Τα γάντια τα έβαλα γιατι δεν ήξερα αν τα χέρια μου ήταν καθαρα.
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....light=lionhead
Εχει παραγινει νομιζω και εγω το καημενουλη. Αρτεμησια ριξε μια ματια σε αυτο μεχρι να μπει κανενας πιο ειδικος |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω δεί Χρήστο ευχαριστω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κριμα
![]() δυσκολα βλεπω να βγαζεις ακρη μονη σου αρτεμισια. εκτος αν την κανεις μονη σου την επεμβαση με αναισθησια. (γαρυφαλελαιο ισως? κλπ...) ισως γνωριζει ο κωστας η ο σωκρατης κατι να μας πουνε? πωπω,μπλεξιματα...αλλα και τι να κανεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο το σκέφτηκα να μπώ στην διαδικασία , αλλά επειδή είναι δικό μου έχω αλλα συναισθήματα και νομίζω θα με κρατήσουν πίσω και δεν θα είμαι ψύχραιμη
![]() Θα βρω λύση ακομα και αν χρειαστει να εκπαιδευσω την κτηνιάτρο μου . Πάντως αυτός ο κόμπος στο στομάχι δύσκολο πράγμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να πανε ολα καλα...
προς το παρον το ψαρι τι κανει? μπορει να τραφει? βλεπει εστω και λιγο η τιποτα? ![]() τις μα....ς τους με τις επιλεκτικες αναπαραγωγες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμης..κτηνιατρος και εκπαιδευση...περισσοτερες πιθανότητες..περαστικα ευχομαι
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο δύσκολη η φάση αυτή όντως, ελπίζω να βρεθεί λύση και να γίνει κάτι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά μακάρι .
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμης καλο θα ηταν με την κτηνιατρο που εχει το χερι...
|
||||
|
||||
![]()
Η κτηνίατρος μου, πήγαινε στην ίδια σχολή που πήγε ο Σωκράτης το δικό του ψάρι, αυτό είναι καλό.Απο εκεί και πέρα πρέπει να μιλήσω μαζί της .
Είναι φοβερή σαν γιατρός αλλά με ψάρια δεν έχει ξανασχοληθεί ... Λουκά δεν με εμπιστεύεσαι ??? Μπορώ να το κάνω απλά θα πρέπει να το χωνέψω καλά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιαα αυτο ακριβως το λεω
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμησία δεν νομίζω πως είναι τόσο εύκολο, δεν ξέρεις πόσο λιπώδη ιστό πρέπει να κόψεις
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό φοβάμαι και εγω Τάκη , είδα πολλά βιντεο χρησιμοποιούν και ψαλίδι και νυστερι .
Τι θα κάνω?? Αυριο τηλ/νο στην φίλη μου την Κτηνιάτρο .
|
||||
|
||||
![]()
βλέπω αυτά τα βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=NeVFKlwdY8A https://www.youtube.com/watch?v=iTFIMd8vpDw https://www.youtube.com/watch?v=9TMhUZMmxDA δες μήπως πάρεις κάποια ιδέα
|
||||
|
||||
![]()
αυτος ο λιπωδης ιστος,τι ξερουμε γιαυτον?
θελω να πω,υπαρχουν νευρικες αποληξεις εκει,θα υπαρχει αιμοραγια,η ειναι τελοσπαντων απλα λιπωδης ιστος? εξυπηρετει κατι αλλο για το ψαρι,η ειναι απλα εκει για "αισθητικους λογους" του βλακα που τα ανεπτυξε τα ψαρια ετσι? σορυ κιολας αλλα δεν εχω ιδεα... |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά λιπώδης ιστός είναι Γιώργο δεν εξυπηρετεί σε κάτι , μόνο προβλήματα
![]() Βεβαια αυτοί το κάνουν συχνά . Ευχαριστω Τάκη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμης αληθεια τωρα...οσα βιντεο και να δεις το χερι ειδικου πως θα το αποκτησεις??Εγω μαζι σου...αλλα δεν...
Δικη μου αποψη... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ειναι στον ανθρωπο,δεν ειναι θεμα χεριου τοσο πολυ.
φυσικα πρεπει να ξερεις τι κανεις,η εστω βοηθαει να ξερεις... αλλα αν πρεπει να γινει,πρεπει να γινει... ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον. ισως πρεπει να ανοιξουμε ενα θεμα να το κουβεντιασουμε αυτο καποια στιγμη τωρα που το σκεφτομαι... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αναφερομαι φιλε γιωργο στο θεμα της συνηθειας...η κτηνιατρος εχει κανει ενα σωρο επεμβασεις..οποτε αν κατατοπιστει στο τι πρεπει να κανει θα το κανει..αυτο εννοω..
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά τα πράγματα είναι απλά μένω σε μικρή πόλη, επιλογές δεν έχω. Θα κάνω κάτι είτε μόνη μου είτε με βοήθεια . Αν μείνει έτσι δεν θα πάει πολύ καιρό .... Θα σταματήσει να έχει και όσφρηση, δεν θα μπορεί να φάει δεν θα έχει καλή κατάληξη
![]() Περίμενα ότι θα συμβεί αυτό αλλά όχι τόσο σύντομα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά, θα συμφωνήσω με την Αρτεμησία,
και αυτό για τους εξής λόγους. Αν το αφήσει έτσι είναι βέβαια πως θα καταλήξει, αν το αφαιρέσει και καταλήξει θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα, αν το αφαιρέσει όμως και πάνε όλα καλά είναι το ζητούμενο, και στη τελευταία περίπτωση δεν είναι μόνο αυτό, αλλά το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να γίνει πάλι αυτή η επέμβαση, επομένως τη 2η φορά θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Από όσο είδα στο βίντεο δεν είναι τόσο τραγικό, αυτό που δεν ξέρω πως γίνεται είναι η νάρκωση, αλλά και αυτό γίνεται
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να δειτε απο τον μαστορα τον σουπερ ντουπερ των κοι...χορηγηση του γαρύφαλλου.!!!Αν μπορει να το κανει η αρτεμης μονη ας γινει!!!
|
||||
|
||||
![]()
τοχει κανει και ο στελιος εδω(exelix) σε παφερ.υπαρχει και σε υπομνημα αν θυμαμαι καλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
To ψάρι δεν μπορεί να ταίζεται, επιλλεκτικά?
Εννοώ, είναι δεδομένο πως θα καταλήξει, λόγω τύφλωσης? |
|
||||
|
||||
![]()
θοδωρη ναι για την αναισθησια μιλαω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρουλα τελεια
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Aψογη νοσοκομα!!
Ευγε! Αχ τι ψαρι ειναι αυτο!!! ![]() Φτου φτου!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τραυματισμένο μάτι Lionhead | Artemisia | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 38 | 21-06-16 23:21 |
Xειρουργική αφαίρεση λιπώδους ιστού σε lionhead | SOCRATIS | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 126 | 16-09-14 16:45 |
lionhead ή oranda? | oikonm | Χρυσόψαρα | 3 | 16-08-07 09:18 |
LIONHEAD(RANCHU) | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 5 | 20-12-04 20:09 |