|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο μου είναι με ψάρια αρκετό καιρό (τρίμηνο) αλλά πρόσφατα άνοιξα ένα θέμα για κάτι ψαράκια που δεν προσαρμόστηκαν σωστά και πέθαναν (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=223816) και μου προτείνατε να κάνω μετρήσεις. Παρήγγειλα από το ebay ένα σετ με tests της API, προχτές έκανα μετρήσεις στο νερό βρύσης και στο νερό του ενυδρείου και ιδού τα αποτελέσματα
![]() Τα πρώτα νούμερα είναι της βρύσης και τα δεύτερα του ενυδρείου. NH4/NH3.. 0,0 .. 0,1 NO2 ....... 0,0 .. 0,2 NO3 ....... 2,0 .. 9,5 pH ......... 7,4 .. 7,7 Εδώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να καταλάβω τί σημαίνουν όλα αυτά ![]() EDIT: Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, χτες πήρα στα χέρια μου και τεστ για GH&KH αλλά ακόμα δεν βρήκα χρόνο να κάνω μετρήσεις. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυο ερωτήσεις μετά απο καιρό! | oranda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 15-10-07 09:10 |
Μετρήσεις μετά από μία εβδομάδα | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 27-05-07 17:24 |
Σκέψεις μετά από μετρήσεις | KwstasV | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-03-07 00:11 |
Μετά από πόσο καιρό | Archon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-11-04 12:07 |
πρώτες μετρήσεις | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-01-03 01:00 |