|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΚΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 300 ΛΙΤΡΑ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() για δωσε μας περισσότερες πληροφορίες να δουμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού χωράει μέσα στο ενυδρείο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα βάρους αλλά θα φάει πολύ χώρο (λίτρα) και δεν σου κάνει και σπηλιές.
|
||||
|
||||
![]()
θα μπει σε ενυδρείο που ηδη τρεχει ή προοριζεται για νεο ενυδρειο? Ειναι ασβεστολιθικος ? Πας για malawi? Πες μας μερικες λεπτομερειες....
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εμενα!!!!
οπως σου ειπαν και πιο πανω δεν μας λες τι εχεις σκοπο να φτιαξεις και τι ψαρια θα φιλοξενισεις... αν χωραει στο ενυδρειο σου απλα βαλε απο κατω αφρολεξ να μην ακουμπαει απευθειας στο τζαμι... αν θες να φτιαξεις καπιο βουνο σε μια μερια ισως να βγει κατι ομορφο αλλα αν εχεις σκοπο να βαλεις ψαρια που θελουν σπηλιες, δεν κανει, θελεις πολλες και πιο μικρες πετρες... ελπιζω να σε βοηθησαμε...
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Ο ΒΡΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΟΥΙ ΕΙΝΑΙ 60cm ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Elite Corner 120 120X85X60 ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ THANASH76 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να την χωρίσω σε μικρότερες γιατί έχει εσωτερικές σπηλιές αρκετά μεγάλες και θα χαλάσουν
Όσο για περισσότερες κρυψώνες έχω μικρότερες πέτρες που θα τοποθετηθούν κατάλληλα και με την βοήθεια σας ώστε να λυθεί το πρόβλημα αυτό |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΑΧΝΟΕΙΔΗΣ ΑΛΓΗ | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-01-07 18:59 |
αραχνη??????? | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 10-07-06 11:43 |