|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κανει κανενα απο τα παρακάτω σε ενα ενυδρειο 70 λιτρων με υποστρωμα αμμου και σταθερη θερμοκρασία 22 βαθμούς ?
Cladophora aegagropila Cryptocoryne beckettii ''petchii'' Cryptocoryne undulata Cryptocoryne walkeri (lutea) Cryptocoryne nevillii Cryptocoryne beckettii ''petchii'' Vallisneria americana Egeria densa Cabomba caroliniana |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ψαρια θα εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
χυσοψαρα.....Ενα common & ενα fantail
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι κρυπτοκορινες φανταζομαι δεν θα εχουν προβλημα.Με την egeria αλλα και την cambomba εγω στο δικο μου ενυδρειο με τα χρυσοψαρα ειχα πολλα τσιμπολογηματα ...ωσπου τα εβγαλα για να τα σωσω..
Αν μπορεις βαλε καμια Ανουμπια και κανα microsorum. |
|
|||
|
|||
![]()
Και η Valisneria κανει . το μονο που σκεφτομαι ομως ειναι το μεγεθος της που ειναι αρκετα μεγαλο για 70αρι..
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι να μην ψαξουμε και καποιο υδροβιο φυτο της ελλαδας;
καποιος απο τους λιμναδες σιγουρα θα ξερει |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά μου ειπαν οτι πανε τα παρακάτω :
κρυπτοκορινες Vallisneria Americana Egeria densa anubias barteri var. nana Lysimachia nummularia Microsorium pteropus Vesicularia dubyana Echinodorus bleheri Bacopa monnieri Anubias barteri Anubias congensis |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που εχω μερικα κοι (5-7 cm) σε ενυδρειο 200 λτ τι φυτα μπορω να βαλω? Λογικα κανουν αυτα που ειναι και για χρυσοψαρα ε? Η μηπως οχι?
Θελω ευκολα φυτα γιατι δεν εχω παροχη co2 και προς το παρων εχω μονο 2 τ5 με 21w η καθε μια.. τι λετε? (Αν πρεπει να ανοιχτει καινουριο thread ας μετακινηθει απο καποιον mod αν δεν ειναι κοπος..)
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς να βγάλεις μερικά κόι ή να φτιάξεις μια λίμνη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.. Η λιμνη θα ξεκινησει σε περιπου 2 μηνες.. Γνωριζω οτι τα κοι δεν κανουν για ενυδρειο (5 ειναι) απλα μιας και τα πηρα θα ηθελα να βαλω κατι για να ομορφυνει λιγο το ενυδρειο.. Οποιος γνωριζει τι μπορω να βαλω ας μου πει..
|
||||
|
||||
![]()
Θα αντέξουν 2 μήνες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με πολύ καλή φίλτρανση θα αντέξουν αλλά θέλει πολύ προσοχή μια και είναι ρίσκο με πιθανότητες να "καούν" και να μην αναπτυχθούν σωστά ακόμη και στην λίμνη μετά.
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω ειδη 2 μηνες.. Τα πηρα νιανιαρα και οσο πανε μεγαλωνουν.. φιλτρο εχω το 2028 της eheim.. Σε video που εχω δει εχουν φτασει και 30cm 3 κοι σε ενυδρειο 200λτ και συνεχιζουν..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έτυχε πέτυχε λέω εγώ! Γνωρίζοντας οτι τα ΚΟΙ είναι πολύ βρωμιάρικα ψάρια!!! (αλλά από την άλλη πανέμορφα)
Φτιάξε την λίμνη όσο ποιο γρήγορα γίνετε.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κανουν τα δισκακια μου;;;;; | Pritanis | Δίσκοι | 25 | 04-05-08 10:16 |
Αυτες κανουν για ενυδρειο? | octania246 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-07 15:09 |
τόσο σκάψιμο πια? | crazyio | Malawi | 12 | 22-08-06 14:18 |
SAE Γιατι δε τρωνε πια την αλγη? | georgesa | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 07-04-06 21:56 |