|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα
Μολις γυρισα απο δουλεια και βρηκα το σπιτι στο σκοταδι.ειχε πεσει η ασφαλεια.εχω 3 ενυδρεια 400-240 180λτ.ψαρια δισκοι-σκαλαρια και διαφορα αλλα αμαζονιου καθως και malawi.τα ψαρια εχουν χασει τα χρωματα και κινουνται αργα,πιθανον οι δισκοι να μην τα καταφερουν.εχω αναψει θερμοσιφονα για "ενεσεις ζεστου νερου μπας και σωθουν.σκεφτομαι καθε τοσο να ριχνω και ενα κουβα ζεστο νερο προς αποφυγη σοκ.δεν μου εχει τυχει ξανα και χρειαζομαι την βοηθεια σας για να μην κανω τιποτα χειροτερο. θελω τις γνωσεις για την αντιμετωπιση του προβληματος. υπερ-επερ επειγον ευχαριστω ------------------------- κανω αλλαγες νερου και προσθετω ζεστοκαι βλεπω ανοδο θερμοκρασιας ποσους βαθμους/ωρα πρεπει να ανεβασω...τα λεμε σε λιγο γιατι τρεχω περιμενω μια κουβεντα ....εστω συμπαραστασης...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μικρος : 07-01-08 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση 17/6, εντυπώσεις! | DimmyF | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 30 | 21-06-06 18:45 |
Ευγενεις τροποι απαντησης | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 15 | 26-05-06 10:26 |
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΩΣΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ! | AFRIKANOFILOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-03-04 01:06 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |
Τροποι αλλαγων νερου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 18:31 |