|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι στο στάδιο στρωσίματος ενυδρείου. Έχω μέσα 2 anubias και 1 κερατόφυλλο.
Επειδή θέλω να επιταχύνω τη διαδικασία ανάπτυξης βακτηριδίων έχω ανεβάσει τη θερμοκρασία στους 30 βαθμούς. Πιστεύετε πως αυτό θα προκαλέσει κακό στα φυτά μου; Αν ναι, στους πόσους βαθμούς να θέσω τον θερμοστάτη; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατεβασε την θερμοκρασια στους 28 βαθμους.
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν το αναφέρεις να υποθέσω ότι στρώνεις με αμμωνία...(οι 30 βαθμοί είναι οριακοί για τα περισσότερα ψάρια και φυτά)
Κατέβα δύο βαθμούς για σιγουριά. Εάν θέλεις να προχωρήσει γρηγορότερα το στρώσιμο μπόλιασε παράλληλα το ενυδρείο... πολλές ευχές, Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Το στρώνω με αμμωνία και βιολογικό υλικό σε υγρή μορφή. Κατέβασα τη θερμοκρασία στους 28 βαθμούς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Σωστή θερμοκρασία για scalare | underwater | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 04-06-07 19:31 |
Καραβίδες - Θερμοκρασία νερού | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-03-07 11:01 |
Νεογέννητα Guppy και θερμοκρασία νερού | stat | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-06 09:18 |
Κρατώντας σταθερή θερμοκρασία στις αλλαγές νερού. | harris | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 23-12-02 21:15 |