|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως πέρσι έτσι και φέτος το ΚΒΕ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο πάρτι.
Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 14/12 στις 9.30 στο : ΗΑΒΑΝΕRA Caribbean Bar-Restaurant Γ.Παπανδρέου (Ανθέων) 29 Τηλ.2310-869331 Τιμή πρόσκλησης : 13 ευρώ Περιλαμβάνει ένα (1) ποτό,φαγητό σε μπουφέ και έναν λαχνό για την κλήρωση ενός ενυδρείου. Να είστε όλοι εκεί για να τα πούμε,να πιούμε,να χορέψουμε και να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά. Παρακαλούμε να δηλώσετε εδώ την συμμετοχή σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειμαι μεσα!!!!
![]() Αντε , παλι θα περασουμε τελεια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δε γουστάρω καθόλου τα μούτρα ορισμένων που δήλωσαν συμμετοχή ήδη μέσα είμαι και εγώ!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα!!!
![]() Εμάς μας γουστάρεις ρε δημήτρη...? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H κλικα των φοιτητων παντα μεσα...κοιταξτε να φερετε και τιποτα φοιτητριες, οχι συνεχεια μπακουρια!!!
Και γενικα μιλωντας να Τονισουμε οτι το παρτυ ειναι για ολους φιλους και φιλες με φιλους και φιλες! Για να μην πινουμε καθε φορα ενα σκετο καφε και κοιταζομαστε απο μακρια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
δυο ατομα θα ειμαστε και εμεις .......Θα εχουμε δικο μας σεπαρε Μιχαλακη;;;; και το φαγητο κανονισε να ειναι τελειο οπως περσυ..........
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω κανονισει ολα, με το George, δικο μας σεπαρε, οπως περυσι. Και κληρωση ενυδρειου και πολυ κεφι!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
UP
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω μέσα
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφορα μονο μελη ή και μη μελη η τιμη και τα υπολοιπα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για όλους το ίδιο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και για όλες....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει τοτε.
μεσα και εγω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι επιβεβαιωμενο οτι θα περασετε καλα.
δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω.καλα να περασετε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αντε να μαζευομαστε........ ΟΛΕ!!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
up
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον θα ερθω και εγώ με 1 φιλο και 2 φιλες!
|
||||
|
||||
![]()
Δε βλεπω συμμετοχη, δειξτε μας οτι ενδιαφερεστε δηλωνοντας το εδω γιατι ειναι απογοητευτικο για εμας που προσπαθουμε να κανουμε κατι για ολους εσας.
|
||||
|
||||
![]()
αφου ο ελληνας ειναι της τελευταιας στιγμης τι περιμενεις;;;;; Αλλωστε παντα εχουμε επιτυχια, γιατι αγχωνεσαι;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι σε ταξίδι για δουλειές...δυστυχώς. Να περάσετε πολύ καλά όλοι σας
|
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι και εγω μεσα τελικα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν γνωριζομαι με κανενα σας(ευκαιρια να σας γνωρισω)ειμαι μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Up
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=ΠΣΦΕ;218643]Όπως πέρσι έτσι και φέτος το ΚΒΕ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο πάρτι.
Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 14/12 στις 9.30 στο : .[/quot Γιατί τόσο νωρίς ρε παιδιά;;
|
||||
|
||||
![]()
Έλα πιο αργά εσύ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθεις και φετος Θαναση?
|
||||
|
||||
![]()
ακουγετε ωραια ιδεα.θαθελα να ερθω αλλα θα ξεκινησω απο κομοτηνη στις 9 αφου κλεισω το μαγαζι.θελω δυομιση ωρες με τρεις.δε ξερω αν τα καταφερω να προλαβω.θα προσπαθησω.θα χαρω πολυ να σας γνωρισω κ να τα πουμε κ απο κοντα.
ειδωμεν. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά 99,99% θα είμαι παρών, το ακούσατε μικροί (καταλαβαίνουν αυτοί ποιούς λέω) ετοιμοι για γούστα.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση Κυριακής ΚΒΕ | Παπαδόπουλος Κώστας | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 30-10-07 14:51 |
Χριστουγεννιατικο Παρτυ ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 02-01-07 23:03 |