|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες καλημέρα.
Θα ήθελα γνώμες σχετικά μα τα υλικά που έχω στα φίλτρα μου και στα 2 ενυδρεία μου. 1) Juwel 80lt --> Εργοστασιακό Εσωτερικό φίλτρο + Fluval 205 Διάταξη του εσωτερικού φίλτρου είναι η παρακάτω: ![]() Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να αντικαταστήσω το πράσινο σφουγγάρι και τον άνθρακα με JBL SintoMec ( http://www.jbl.de/factmanager/index.php?lang=en ) Η διάταξη του Fluval 205 είναι (περίπου) η παρακάτω: ![]() (Και λέω περίπου γιατί στο δεξί μέρος που έχει 3 καλαθάκια, τα 2 πρώτα έχουν Fluval BioMax και το τελευταίο έχει ενεργό άνθρακα). Εγώ αντικατέστησα τον άνθρακα με JBL SintoMec ( http://www.jbl.de/factmanager/index.php?lang=en ) 2) Juwel 180lt --> Εργοστασιακό Εσωτερικό φίλτρο + Fluval 205 Αυτό θα φιλοξενήσει αφρικάνες malawi και είναι under construction. Διάταξη του εσωτερικού φίλτρου είναι η παρακάτω: ![]() Η διάταξη του Fluval 205 περιγράφεται παραπάνω. Θα ήθελα τις απόψεις και παρατηρήσεις σας για το 1ο ενυδρείο το οποίο λειτουργεί 6 περίπου μήνες χωρίς ποτέ να είχα πρόβλημα με νιτρικά κλπ. Επίσης θα ήθελα τις προτάσεις και συμβουλές σας για το στήσιμο των φίλτρων του 2ου ενυδρείου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οδηγός Υλικών και Κατασκευής Λίμνης | Captain Kirk | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 8 | 07-09-12 14:02 |
Αντικατάσταση κόντρας | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 24-10-07 21:04 |
Kalkwasser & Calcium Προσωρινή αντικατάσταση | mmbuna | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 5 | 10-11-06 06:45 |
λάμπες (αντικατάσταση) | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 01-02-06 12:41 |
Διάταξη υλικών σε εξωτερικό EHEIM | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-05 18:03 |