|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας παρουσιαζω την τελευταια μου γεννα απο ενα ζευγαρι mini parrot που εχω σε μια γεννιστρα 80 λιτρων.Δεν ειναι πολυ καλες οι φωτογραφιες μου αλλα θα προσπαθησω μια αλλη στιγμη να βγαλω πιο καθαρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ψάρια είπες ότι είναι ???
μπορείς να βγάλεις μερικές καθαρότερες φωτογραφίες των γονέων ? |
|
||||
|
||||
![]()
αν σε βοηθανε αυτες
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτά parots δεν είναι ... (ευτυχώς)
αν και ακόμα δεν φαίνονται καλά στις φωτογραφίες ... μάλλον είναι convict ξανθηκής μορφής ... |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη δεν φαινοτναι καλα στη φωτο, αν ειναι μαυρο το ματι ειναι τα "pink convicts", αν ειναι κοκκινο το ματι, ειναι αλφικα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα μάτια τους είναι μαύρα, τότε είναι "pink" convicts (Archocentrus nigrofasciatus), αν είναι κόκκινα, τότε είναι η albino (αλφική) μορφή τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειχα παρει ενα ζευγαρι απο ενα pet shop οπου τα ονομαζε mini parrot και απο τοτε δεν τα εχς ξαναδει που8ενα αλλου.Απο τοτε κα8ε 15 μερεσ που κανω αλλαγη νερου μου ζευγαρωνουν.Στο τελοσ δεν 8αν εχω τι να τα κανω.Τωρα τα μικρα ειναι 2 μηνων και χ8ες η θηλυκια γεννησε παλι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν αποκαλούνται τυχαία και ως "κουνελόψαρα".
|
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά, εκνευριστικά ψάρια, στην αρχή είναι μεγάλος ενθουσιασμός η γέννα αλλά, το πολύ το κυριε ελέησον, το βαριέται και ο παπάς..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Antio Red Parrot! | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-04-06 11:54 |
Red Parrot | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-01-06 22:35 |