|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα εφτασε η μεγαλη μερα να σας παρουσιασω τα 2 μηνων μικρα μου (φτου φτου φτου)....... ( Αν ξυπνησει και φιλοτιμηθει ο Μιχαλακης......) Η μεχρι σημερα πορεια τους ειναι εξαιρετικη (φτου φτου φτου) και δεν ειχα καμια απωλεια (φτου φτου φτου)........Περισσοτερες λεπτομερειες μετα τη δημοσιευση των φωτογραφιων........
ΝΑ σας φαει και η αγωνια........ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶κου τον να μας φάει η αγωνία!!!!!
Ένα μπράβο από τώρα και δεν με τρώει η αγωνία γιατί ξέρω πως σίγουρα έχεις βγάλει πολύ ωραία κομμάτια!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ περιμένω να δώ φωτογραφίες με ανυπομονησία για να βοηθήσω τον Βασιλάκη να διαλέξει!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ολε ολε ολε ολε ολε ολε................
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλά διότι ο Κλαζ δεν μπορεί τώρα να κάνει διαδρομές θα περιμένω την επώμενη γέννα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τσου ρε Λακη!
οι υπολοιποι...προσκυνηστε!!!! 55 ψαρια μετρησα Νικο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 07-03-07 στις 00:53 |
|
||||
|
||||
![]()
κατι τεοια θεαματα κανουν καθε χομπιστα να νιωθει δεος ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ΝΙΚ the breeder. Επρεπε να σπασει το ρόδι............ευγε
|
||||
|
||||
![]()
πωπω...υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χιλια μπραβο Νικο!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχα μωράκια!!! να σου ζήσουν
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νίκο! Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για τη γέννα, αλλά κυρίως για την επιμονή σου.
Και πάλι μπράβο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο ρε Νίκο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Νικο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι πρέπει να προχωρήσει σε ένα άρθο με την λεπτομερή καταγραφή (που πιστεύω έχεις) κάνει για όλη την πορεία της γέννας!
|
||||
|
||||
![]()
βρε αχρηστε , τι φωτογραφιες ειναι αυτες;;;;; Ουτε μια καθαρη δεν εβγαλες;;;; Ή μηπως ξεκινησες απο τις μαπες για να κλιμακωσεις το ενδιαφερον;;;;; ΠΟΝΗΡΕ....... Οσο για πληροφοριες , πολυ συντομα θα υπαρξει οδοιπορικο ......
|
||||
|
||||
![]()
Τις καλες θα τις βαλουμε στο αρθρο που θα γραψεις για το περιοδικο!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αυτά είναι ...
μπράβο .. πάντα ήθελα να ρωτήσω ... υποθέτοντας ότι δεν έχεις πισίνα να τα βάλεις μέσα ... τι θα τα κάνεις τόσα δισκάκια ??? ![]() πέρα από την πλάκα τώρα .. αν γίνετε και είναι για δόσιμο ... θα έρθουν σε καλά χέρια ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 07-03-07 στις 11:41 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κρατήσεις και λίστα προτεραιότητας για τους ενδιαφερομένους?
Αν ναι δηλώνω ενδιαφερόμενος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πανέμορφα δισκάκια!!!! ¶ντε τυχερός είναι πάλι ο Vasilakis που θα πάρει πρώτος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε φίλε, άντε να παίρνουμε κουράγιο για να συνεχίζουμε.
|
||||
|
||||
![]()
τελικα για να τα καταφερω (τουλαχιστον ως εδω) χρειαστηκε εκτος απο επιμονη και υπομονη, πολυ διαβασμα......Ενα απανθισμα και χρησιμες πληροφοριες θα σας δωσω σε σχετικο ποστ που πιστευω θα βοηθησει πολλους απο εσας να τα καταφερετε....... Στον Κλαζ θα στειλω ολοκληρο υπομνημα......
|
||||
|
||||
![]()
Eιναι καταπληκτικα τα ψαρακια και μπραβο σου Νικο! Βαλε κι εμενα στη λιστα!
![]() Συγχαρητηρια! |
|
||||
|
||||
![]()
πουλα Νικο, πουλα, τωρα που εχει ζητηση!οι τιμες εχουν ανοδικη πορεια και η ζητηση ειναι δεδομενη!χεχεχε
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ασε τις εξυπναδες και βαλε καμια φωτο ....ΑΧΑΪΡΕΥΤΕ...... Θες να μου γινεις και εμπορας......
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο Νικόλα, να σου ζήσουν!
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια!! Επιτέλους τα κατάφερες… ο επιμένων νικά!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε Λεωνίδα η σειρά σου. Δεν έχεις δικαιολογίες τώρα. Όλα τα σύνεργα τάχεις…
![]() ![]() ![]() ![]() Pritanis συγχαρητήρια! Η αναπαραγωγή δίσκων είναι πράγματι από τα δύσκολα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΡΑΒΩΩΩΩΩ Νικο εισαι και ο Πρώτοςςςς......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο νικο...πανω που ειχα αρχισει να απογοητευομαι και να λεω οτι κανενας δεν μπορει να βγαλει δισκακια.
μας εδωσες αερα τωρα.και αν μεγαλωσουν και δε χωρανε ....εδω ειμαστε εμεις............................................. .............. συγχαρητηρια να σου ζησουν |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
discus να τολμησω???? | ελενη | Δίσκοι | 125 | 19-08-08 18:40 |
προβλημα με discus | akis.orestiada | Δίσκοι | 2 | 10-01-07 21:27 |
Hobby Artemia Artemia breeder | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-08-06 15:12 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |