|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! οπως εγραψα ειμαι λιγο αυτχος!!! οχι οτι εγινε κατι τρομακτικο αλλα...
εχω τελειωσει το στρωσιμο και ειμουν ετοιμος για τις πρωτες κιχλιδες μου και δεν βρισκω.... ουτε εδω στη Συρο αλλα ουτε και στο watter inn που πηρα... φανταστητε.... θα περιμενω τωρα ποτε θα εισαγουν... ![]() ![]() ![]() τωρα προσθετο καθημερινα μικρη ποσοτητας αμωνιας και περιμενω.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλο πραγμα αργει να γινει λένε στο χωριό μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονή...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι υπομονη!! δεν μπορω κι αλλιος...
απλα ξερετε πως ειναι να στρωνεις το πρωτο σου ενυδρειο και να μην εχουν τα ψαρακια.... θα βαλω κι αλλες κιχλιδες αλλα πρεπει πρωτα τα λαμπιντο που ειναι λιγοτερο επιθετικα... υπομονη λοιπον.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
labido θα βρεις σε αλλα μαγαζια της αθηνας σιγουρα το λεω γιατι εφοσον θα μπορουσες να παρεις απο το watter inn δεν μπορεις απο αλλου?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ξερω οτι καποια μαγαζια θα εχοθν στην αθηνα αλλα τα πιο πολλα δεν στελνουν σε νησια... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και η ζωοφιλια αγιου στεφανου αν δεν κανω λαθος στελνει σε νησια για κανε ενα τηλεφωνακι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω!! θα το κοιταξω!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πμ
|
|||
|
|||
![]()
Στην Αβυσσο ρωτησες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παιδια σας ευχαριστω!!!! περιμενω την τεταρτη που θα κανει ο εισαγωγεας του φιλου μου που εχει πετ σοπ και αν δεν φερει ξακιναω με αυτουσ που μου ειπατε... σας ευχαριστω πολυ!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Στελιο σε ευχαριστω πολυ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() βρηκα στην αβυσσο και θα μου τα στειλει... ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ατυχημα με χρυσοψαρο | mao | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 05-10-07 13:15 |
Ατυχημα με το νεο μου Oscar... | Aegeas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 18-10-06 11:42 |
λιγο χαζη ερωτηση.... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-04-06 09:51 |