|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα ξυλο που ειναι ΜΑΝGO.Eπειδη πρωτη φορα εχω τετοιο ξυλο η διαδικασια για να τα βαλω στο ενυδρειο ειναι οπως και τα υπολοιπα ξυλα???
Δλδ το βραζω γαι να βουλιαξει πιο ευκολα κτλ??? Ευχαριστω ΠΕΤΡΟΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Το βράσιμο δεν απαιτείται για κανένα είδος ξύλου. Απλά δοκιμάζεις σε έναν κουβά να δεις αν βουλιάζει ή όχι. Αν δεν βουλιάζει, το αφήνεις λίγες μέρες στον κουβά. Το βράσιμο απλώς βοηθάει στο να βουλιάξει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το βράσιμο συστήνετε μόνον σε ξύλα αμφιβόλου προελεύσεως
|
||||
|
||||
![]()
Το βράσιμο δεν προσφέρει και τίποτα...Και η διαφορά στην πλευστότητα μετά το βράσιμο δεν είναι τόσο μεγάλη ωστε να το αξίζει...Και στα ξύλα αμφιβόλου προελεύσεως τι να κάνει;Το πολύ πολύ να σκοτώσει κανα έντομο που μπορεί να υπάρχει στο ξύλο,όμως αυτά δεν θα έβλαπταν πουθενά έτσι και αλλιώς καθώς δεν μπορούν να ζήσουν κάτω από το νερό...Τα ξύλα αμφιβόλου προελεύσεως ενέχουν τον κίνδυνο της τοξικότητας η οποία δεν φεύγει αν και ίσως μειώνεται λίγο με το βράσιμο ανάλογα με την ουσία που είναι υπεύθυνη για αυτήν...
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα το MANGO ως ξυλο ειναι ο.κ για ενυδρεια????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,είναι κατάλληλο αν και δεν είναι απαραίτητο πως προέρχεται από το δέντρο mango...Πάντως αν όντως είναι ξύλο από αυτό το δέντρο,τότε και πάλι είναι κατάλληλο...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συνηθως mango ειναι η γνωστη αλλαγη της λεξης mangrove απο τους εισαγωγεις-μαγαζατορες.
Papaya δεν εχω δει ακομα σε μορφη ξυλο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για Papaya αβοκαντο και αλλα τροπικα το ψαχνω.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι Mango ονομάζουν συνήθως τα Mangroove που και αυτά όμως δεν είναι απαραότητα Mangroove...
H Papaya αν έρθει ποτέ,δεν θα έχει την εμφάνιση ενώς οποιουδήποτε ξύλου,είναι τελείως διαφορετική σε εμφάνιση,κάπως σαν φοίνηκας αλλά χωρίς συμπαγή κορμό...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΠΙΠΛΕΕΙ | ΕΛΒΙΡΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 12-11-07 14:39 |
Ξυλο μπαμπου? | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 08-10-07 13:38 |
Ξυλο??? | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 25-04-07 12:55 |
malawi ξυλο...!!! | nigesi | Malawi | 4 | 13-04-07 21:53 |
Ξυλο Μοπανι | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 31-03-06 19:07 |