|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
hemicromis bimaculatus
είναι το παραπάνω ψαράκι συμβατό με τα ψαράκια που έχω;-Labido,Iodotropheus spriengeri, Ps. acei ευχαριστώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περαν των συνθηκων νερου ειναι και οι διατροφικες συνηθιες.Φυτοφαγα τα λαμπιντο,ενω τα αλλα θελουν απο ολα!
|
||||
|
||||
![]()
τι θα μπορούσα άλλο να βάλω σε κόκκινο χρώμα συμβατό;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βγαινουν σε κοκκινακι τα mbuna...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε...μεχρι red zebra...
|
|
||||
|
||||
![]()
νάστε καλά για τις συμβουλές..... τά έχω παραγγείλει ήδη και θα πειραματιστώ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποια ειναι τα red zebra?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιά έχεις παραγγείλει; Τα hemicromis bimaculatus; Αν ναι, καλό θα ήταν να τα ξεπαραγγείλεις και να μην "πειραματιστείς" με την υγεία τους
![]() Ως Red Zebra φαντάζομαι ο andreas K εννοεί τα Metriaclima estherae τα οποία δεν είναι red αλλά έτσι τα λένε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με καλυψε (και με προλαβε) ο προλαλησας..."Εμπορικη" ονομασια...
|
|
||||
|
||||
![]()
όμορφα τα άτιμα... Τί σου είναι ρε η ιδέα άμα καρφωθεί στον εγκέφαλο, είπα θα τα πάρω και τα πήρα..
τρώνε κανονικά ότι τα υπόλοιπα που έχω, σκέφτομαι όμως εκτιμώντας και τις συμβουλές σας να κάνω δεύτερο ενυδρείο και να τις μετακομίσω εκεί... προς το παρών δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα αλλά αντιλαμβάνομαι ότι μέσα στο χρόνο θα σκάσει μύτη... νάστε καλά για τις συμβουλές... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη είναι....? | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-03-07 07:15 |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |
Είμαι έτοιμος? | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-01-04 19:25 |