|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας.
Επειδη υπαρχει προβλημα με το επιπλο του ενυδρειου λεω να το αλλαξω. Μπορειτε να μου δωσετε λυσεις χωρις να μου ανοιξει το ενυδρειο; θα ηθελα μερικες γνωμες. Ευχαριστω.. ------------------------- Α! ξεχασα το ενυδρειο ειναι 80αρι,εχω απο κατω φελιζολ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη casperon : 09-11-07 στις 14:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κατεβασε το νερο στο 10-20% σηκωσε το ενυδρειο με 2 ατομα βαλτο καπου,βαλε τη καινουρια βαση και ξαναβαλτο!Δεν ειναι τιποτα!Τωρα αν ειναι με πετρες τυπου μαλαουι ας πουμε καλυτερα βγαλε και καμια πετρα
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απο το νερο που θα μεινει στο ενυδρειο σου ,θα μπορουσες να κρατησεις σε ενα δοχειο καμια 40 λιτρα απο το ιδιο νερο και να το ξαναβαλεις στο ενυδρειο οταν τελειωσεις με την μετακομιση.Συμπληρωνοντας το υπολοιπο απο την βρυση(με αντιχλωριο) θα ειναι απλα σαν να εκανες μια γεναια αλαγη νερου
![]() Οσο για την μετακομιση θα συμφωνισω με τον jimfytaki ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα βαρελακι 50 λιτ. μεσα σ'αυτο εχω βαλει 25 λιτ.περιπου και το φταχνω(αντιχλωριο-θερμαντηρα).
Αν αδειασω δηλαδη μερος του νερου μεσα στο βαρελι με το καινουργιο και μετα το μεταφερω παλι στο ενυδρειο γινεται ε; |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα λίγο κόπο παραπάνω και θα έβγαζα όλες τις πέτρες αντί για μερικές ...
Όσο μικρότερο βάρος κατα την μεταφορά τόσο το καλύτερο και για το ενυδρείο αλλά και για εσένα .. Φυσικά αυτό ισχύει στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει ακόμα την μεταφορά .. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι δε εχει πετρες μεσα.Εχω βαλει τα εξης (8 ριζες φυτα-μια ριζα ξυλο-υποστρωμα 3-4 cm χαλικι 4 cm.)
Η μεταφορα εγινε οπως μου ειπατε με επιτυχια!!!! Ευχαριστω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη χρησης ενυδρειου | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-02-07 09:24 |
πλανο ενυδρειου-βοηθεια για ιδεες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-01-07 17:46 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |