|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σε γενικες γραμμες δεν μου αρεσουν τα ψευτικα και πλαστικα διακοσμητικα στο ενυδρειο (σημερα πηγα για αγορες και ειδα Φαραο, Οβελισκος, καραβια, το αγαλμα της Αφροδιτης της Μηλου κλπ)
παρολα αυτα πετυχα ενα πολυ ομορφο βραχακι, πλαστικο της Hobby Arizona Rock 1 που μοιαζει απιστευτα με αληθινο βραχο (και με κοστος 12,15¤) ![]() υπαρχει καμια ιδιατερη διαδικασια που πρεπει να κανω πριν το βαλω στο ενυδρειο; θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε βρει κανενα αλλο παρομοιο διακοσμητικο στα καταστηματα (αν ναι υπαρχει καμια φωτογραφια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και να φανταστεις οτι εχει αρκετη ωρα που ηπια μερικα κρασακια, μαλλον νυσταζω, γιατι διαβασα ψευτικο βατραχακι αντι για βραχακι!!!!
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 18-11-07 στις 01:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα ξέπλυμα με νεράκι να φύγει η σκόνη από επάνω του και είσαι έτοιμος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ποιον απευθυνεται η απαντηση;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψευτικο φυτεμενο.μπορει? | octania246 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 13-06-07 17:25 |
Mονομαχακι Ατακτο | mariah | Bettas | 4 | 12-01-07 18:25 |
Βημα βημα, reef-ακι μου...ακριβο !!! | γαυρος | Reef | 21 | 17-11-05 08:31 |