|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά και χαρά. Επειδή έχω αρρωστίσει με τα σκαλάρια έχω αρχίσει να αλλάζω όλο το ενυδρείο μου και να βάζω μόνο σκαλάρια. Αυτή τη στιγμή έχω 1 gourami, 1 μελανοτενία, 30 μικρα Guppy, 1 ξυφοφορο, 3 sae 3 golden neon barb, και 6 σκαλάρια (παραθέτω φωτογραφία). Θα βγάλω τα guppy σε 1 60lt ενυδριάκι που έχω και θα δώσω τα golden και τον ξυφοφόρο.Επειδή είχα διαβάσει για την επιθετικότητα των σκαλαριών την διαπίστωσα κιόλας. Θα ήθελα να ρωτήσω:
1) τι είδος είναι τα σκαλάρια που έχω; 2) εάν βάλω κι άλλα σκαλάριαι τι πιθανότητα έχω το ενυδρείο μου να γίνει ΄αρενα΄; 3) μπορώ να βάλω διαφορετικά είδη και αν ναι πόσα; Σας ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
εκτός από τα ζωοτόκα που θα βγάλεις καλό είναι να βγάλεις και το γκουράμι. Οι μελανοταινίες θέλουν κοπάδι οπότε καλύτερα να την δώσεις κι αυτή. 6 σκαλάρια ακούγονται αρκετά αλλά δεν μας είπες λίτρα ενυδρείου.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πολύ. |
|
|||
|
|||
![]()
Α οτι ειδα στο προφιλ του φιλου μας πρεπει να ειναι 210 λιτρα οποτε μπορει ανετα να φιλοξενησει σκαλαρια. Τα Barb που εχεις δεν τα γνωριζω προσωπικα αλλα γενικα αυτη η οικογενεια φημιζεται ως fin rippers και ισως τσιμπουν τα Σκαλαρια ;
Αφου σου αρεσουν τοσο τα συγκεκριμενα ψαρια γιατι δεν αφιερωνεις το ενυδρειο σου σε αυτα,συν τους sae και ισως ενα κοπαδακι τετρα (οχι νεον η αλλα μικροσωμα).Ισως ετσι πετυχεις και αναπαραγωγη.. |
|
||||
|
||||
![]()
τα γκουράμι φημίζονται για τον "κακό" χαρακτήρα τους και μπορεί να έχεις προβλήματα με τα σκαλάρια. Για τα είδη περίμενε κάποιον έμπειρο πάνω στο θέμα "σκαλάρια" μιάς κι εγώ δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ. ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagasious : 21-10-07 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα altum ευτυχως δεν εχουν βγει σε αλλες χρωματικες ποικιλιες (προς το παρον) εκτος του "αγριου" ασημι με μαυρες ριγες. Τα ψαρια σου ειναι Pterophyllum scalare.
Τωρα αν η ποικιλια ειναι koi, gold, nescafe, GTI ή αλλο δεν ξερω... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειδα προσφατα σε καποιο site καποια αγρια μορφη που λεγεται Rio Negro και επαθα πλακα. Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω την νοοτροπια να παιρνουν καποιοι πανεμορφα αγρια ψαρια και να τα βγαζουν σε albino,gold,ριγε,πουα,καρο κλπ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σ΄ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για 2213 | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-09-07 13:40 |
Ερώτηση για φωτισμό. | ginodim | Φωτισμός | 30 | 07-05-07 23:02 |
Ερώτηση για r/o | xenofon | Δίσκοι | 14 | 30-08-05 12:06 |
Guppina προ του τέλους... | Filippos | Ζωοτόκα | 6 | 05-06-04 14:32 |