|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σε μια platy μου έχει πρηστεί το κάτω μέρος της κοιλίας.
Και της έχουν σηκωθεί τα λέπια μόνο σε αυτό το σημείο. Είναι dropsy η είναι έγκυος; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι έγκυος ,γιατί αν ήταν dropsy δεν θα ενεργούταν κανονικά ενώ τώρα της κρέμεται από πίσω ξέρετε τι. Δώστε μου τα φώτα σας.!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι εχουν σηκωθει τα λεπια φοβαμαι οτι σημαινει dropsy. Ειχα καποτε platy και γεννουσανε, αλλα ποτε δεν ειχαν τα λεπια τους σηκωμενα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην φανταστείς ότι είναι και υπερβολικά σηκωμένα απλά δυο τρία ακριβός από κάτω,
και από ποιότητα νερού είναι όλα άριστα. Πάντως σε γκαπυ που είχα και είχαν dropsy ήταν σηκωμένα όλα τα λέπια περιμετρικά. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι dropsy |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια βοήθεια??? | tsikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 08-05-07 19:29 |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |
Μια μικρή βοήθεια για την επιλογή ψαριών | xsilliga | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 19-02-04 03:15 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |